Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, malý má poslední dobou pořád červenou prdku, mažu imazolem střídavě s pytiolem. Omývám jen pod vodou a pokud dojde ke zlepšení, tak jen na pár hodin. Poradí někdo, jak se toho zbavit?
@esteelauder Jo. Presne tak, jak to delas. Ale mazat poradne jen imazolem a nejmene 14 dnu. Jinak to nema cenu. Pak - po tech 14ti dnech - mazat sudocremem.
@JaniceB
Je rozdíl mezi Imazolem Plus a tím druhým (krémpasta)? Myslela jsem, zda něco změnit v jídelníčku, ale vše děláme pořád stejně ![]()
@esteelauder Je. Ta jedna je na suche a druha na mokre (mokvajici a zapareniny). Na tohle opravdu tu krempastu.
Mela jsem asi mesic zpatky ten samy problem, moje dcerka byla opravdu moc opruzena, doktorka mi napsala Imacort, ma to stejny obal jako Imazol, akorat je to mast s kortikoidy a lze pouzivat pouze omezenou dobu a fakt jen kdyz je to kriticke, za par dnu se to zlepsilo a my cca po tydnu presli na Imazol a doted jsme bez opruzenin ![]()
@esteelauder Jo a prebaluj i v noci…dokud se to nezlepsi. Neni dobre ho nechat 12 hodin v jedny pline, i kdyz reklama rika, ze to jde:-)))
Jak víš, že je kyselá? ![]()
každopádně maž, maž a maž, umývej zkus nechávat odpoledne občas bez plenky, případně změnit značku plenek
syn měl tohle od 4 pampers sleep and play ![]()
@esteelauder To ti mela ale i rict, jak to mas mazat…nicmene si kup ten druhej imazol a maz to tim 14 dnu. U nas to na prdelku pomaha dobre.
@Piuse píše:
Mám dotaz jak se pozná kyselá stolice
Jednoduse, je tak kysele citit. Mala ma ted to stejny, rostou vsechny 4 stolicky a ma obcas trochu prujem a kysele to smrdi. Mazu Sudocrem a umyvam vodou a vecer detskou Biodermou pro atopiky.
@esteelauder Tak to jo. Já myslela, že je zase něco nového v módě…ochutnávání stolice