Ordinace Natalína

9.4.12 20:28

Ordinace Natalína

Dobrý den,
chci se zeptat, zda a jaké máte někdo zkušenosti s ordinací Natalína na Praze 4 a s paní doktorkou Pekařovou.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
9.4.12 21:17

Já a jen ty nejlepší.

Příspěvek upraven 22.10.14 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.4.12 21:19

Dobry vecer,dochazim do teto ordinace jiz nekolik let a NIKDY jsem si nemohla na nic stezovat.Vsichni jsou tam mili,ochotni a dusledni.Prosla jsem si tam i jednim tehotenstim,ktere bylo i diky teto ordinaci nakonec bez problemu.
Pi.dr.Pekarova je moc mila a vzdy rada vse vysvetli.Casteji jsem dochazela k druhemu panu doktorovi,ten ordinuje jen v utery.
Takze mohu urcite jen doporucit.
Klidne rada zodpovim veskere dotazy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.4.12 22:21

Chodím tam už léta a pí doktorka Pekařová je bezva :palec: Ale tam jsou bezva stejně všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.4.12 09:43

Chdím tam už sedmý rok a DR Pekařová je super i DR Hujová co byla před ní. I doktor co slouží odpoledne je výborný. Nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.4.12 09:56

Já pamatuju ještě paní doktorku Mazánkovou - Outlou. Ta byla úúúžasná. Teď chodím k dr. Pekařové a v pátky tam bývá dr. Klára Milotová. Ta je taky fajn. Dr. Hujová má svou ordinaci v Černošicích, ta tam byla jen krátce.

Příspěvek upraven 22.10.14 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
16.4.14 09:54

Chtěla bych se zeptat na gynekologii Natalína. Odmítla jsem zaplatit 5tisíc na nadstandard v těhu a nedělá mi žádný UTZ (krom prvních tří návštěv) a už to chtěli 200Kč za fotku. Pak mi začli povídat o nadstandardu. Původně jsem měla paní doktorku Pekařovou, kterou jsem stihla první návštěvu v těhotenství, než onemocněla. Nezhoršil se u vás také přístup? A jak jste to dělaly bez zaplaceného nadstandardu? Mě napadá si objednat u nich ten 3D UTZ za tisícovku, abych měla alespoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.4.14 10:43

@LindaPraha já tam chodím 10 let, přístup furt super, a 5000 po mně nikdo nikdy nechtěl. :nevim: Platila jsem myslím 1000 a mám UZ a videa z každé návštěvy. Při minulém těhotenství jsem si navíc tyto částky nechala odečíst při daních, tentokrát jsem nemohla, protože jak jsem byla na RD, tak jsem nedanila a nenapadlo mě to nechat napsat na manžela.

Příspěvek upraven 22.10.14 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
16.4.14 11:09

@danyk Aha. Mně to teda nabízela doktorka asi dvakrát a já jí to prostě odmítla. 1000,– platím ročně, k tomu chce těch 5000,– jako nadstandard. UZ mi každou návštěvu nedělá, video žádné. Za foto chtěla 200,–, když mi dělala UTZ na začátku. Tak to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.4.14 11:13

@LindaPraha a která dr.? Koukala jsem na záskoky, že tam se teď střídají víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
16.4.14 11:45

@danyk Milotová. Jednou jsem byla u pana doktora Kuneše a už nikdy více, to samé ta paní doktorka příjmením od Z… (nepamatuji se). Pekařová stále není, tu jsem měla dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.4.14 11:48

@LindaPraha já až se budu objednávat na kontrolu po porodu, abych věděla :-), kdyby ještě dr. Pekařová nebyla zpátky. Jinak s dr. Milotovou to bylo vždycky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
17.6.14 19:07

Pekařová ještě zpátky není. Prý až po prázdninách.

Já jsem si teda v těhotenství nadstandart zaplatila a nelituju ani jedné koruny. Pokaždé ultrazvuky, xx fotek mejlem, videa, 3D UTZ, 3D videa, těhotenské vitamíny, hromady časopisů, před porodem jsem dostala zkumavku s Temešváryho roztokem na rozpoznání odtékající plodové vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.14 19:28

Milotová je peklo

Bohužel musím potvrdit velice špatnou zkušenost s Dr. Milotovou. Dříve jsem chodila k Pekařové a je skvělá, milá, ochotná, super! Nyn jsem těhotná, odmítla jsem si zaplatit nadstandard (na doporučení Milotové, že to nemá smysl, vzhledem k mé nadváze!!) a chování naprosto hrozné. Ultrazvuky trvají 2–4 vteřiny se slovy: vidíte, že se hýbe, tak to je v pohodě. Naprosto žádné informace nedostanu, mam RH negativní faktor, o rizikách mi nic neřekla. Vrchol byl, když jsem se zeptala na minulé návštěvě (19. týden) na pohlaví, odbyla mě slovy, to řešit nebudeme, zeptejte se u Apolináře na screeningu. Opravdu vrchol, nevím odkdy je pohlaví dítěte nadsandard. Nemyslím si, že jsem extra náročná a nějak otravuji dotazy, ale co je moc, to je moc.. bohužel měním doktora a celou kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
1.11.14 17:02

Tak jsem byla na kontrole po sestinedeli a Pekarova zpet tedy stale neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie