Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat od gynekologa jsem dostala orgametril jeden měsíc mám za sebou a zítra bych měla opět začít brát další tablety, ale včera jsem začala špinit a já teď nevím jestli i přesto můžu ten lék užít. Doktor má zrovna dovolenou tak jeho se zeptat nemůžu.
Jestli s tim má někdo zkušenosti prosim o radu děkuji
Ahoj, orgametril mas asi predepsan v urcitych dnech cyklu, např. 14-22? Proc ti byl predepsan, predpokladam pro nepravidelne krvaceni? Ktery den cyklu jsi a menstruace probehla normalne (tehotenstvi muzes vyloucit?)
Ano už pár let mám problém s opožděnou menstruací a při poslední návštěvě mi doktor napsal tyto léky aby mi to upravilo menstruaci mám je brat že od prvního dne krvácení mám napočítat 17 dní a pak 10 dní brát prášky. Takže teď je to 16 dní a zítra bych měla vzít první tabletku ale včera jsem začala špinit a já nevím jestli i tak si ten prášek můžu vzít
@Moňoulísek24 píše:
Ano už pár let mám problém s opožděnou menstruací a při poslední návštěvě mi doktor napsal tyto léky aby mi to upravilo menstruaci mám je brat že od prvního dne krvácení mám napočítat 17 dní a pak 10 dní brát prášky. Takže teď je to 16 dní a zítra bych měla vzít první tabletku ale včera jsem začala špinit a já nevím jestli i tak si ten prášek můžu vzít
Pokud menstruace byla normalni delky a intenzity, vzala bych a uzivala dal dle predpisu daneho lekarem.