Orgasmus po ET

Anonymní
4.4.13 11:12

orgasmus po ET

Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale je to takové no..

Jsem 2.den po ET a v noci jsme z erotického snu dostala orgasmus, ihned jsme se probudila a začala bát jestli to broučkům neublížilo, myslíte že to muže být problém :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
4.4.13 11:16

Ublíží jim, když budeš všude hledat problémy a nervovat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 11:21

Díky to vím taky, na rýpavky nejsme zvědavá :pankac: nenervuju se, jen jsem od dr. dostala zákaz sexu a hlavně orgasmu, tak se jen ptám, není to první IVF tak bych nerada něco zanedbala :cert:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.4.13 11:27

Orgasmus by nemel byt dva dny po ET, ale jestli to bylo jen ve snu, kdovi, jestli byl i fyzicky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 11:30

@ncc1701 nebylo to že bych to prožívala vesnu, ale vzbudil mě ten pocit z toho snu prostě orgasmus, no to je jedno..

• Citovat
  • Upravit
13770
4.4.13 11:32

To se mě v začátku těhu stávalo hodně často. Tak třeba se zadařilo :kytka: A miminku to neublížilo. Pokud je všechno v pořádku a miminko je silné, tak se nic nestane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 11:33
@panenka87 píše:
To se mě v začátku těhu stávalo hodně často. Tak třeba se zadařilo :kytka: A miminku to neublížilo. Pokud je všechno v pořádku a miminko je silné, tak se nic nestane :hug:

děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
6792
4.4.13 11:43

Taky si myslim ze to neni problem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.4.13 11:44
@Anonymní píše:
děkuju :hug:

Ale věř mi, taky jsem se bála:-) po tom orgasmu mě vždy rozbolel podbříšek, jako při MS ale i to se brzy upravilo! Tak dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.4.13 11:58

Já jsem se taky bála, jelikož tady jednou nějaká kočena psala, že pak začala krvácet a potratila, takže jse ze začátku byla vynervená. Teď už je to ale v pohodě a neřeším to. Někde jsem dokonce vyčetla, že je to pro miminka příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 12:00

@RencaVlkova ono možná přirozené a Et je trochu jiný, no uvidíme, ale každopádně díky ti :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9989
4.4.13 12:06

Stalo se mi to několikrát na začátku těhotenství (po ET jsem měla také sex zakázaný..) a vždy jsem pak měla poměrně silné menstruační bolesti.. Ale nikdy žádné krvácení a ani špinění a mimino se drží.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 12:09
@Almira-Alm píše:
Stalo se mi to několikrát na začátku těhotenství (po ET jsem měla také sex zakázaný..) a vždy jsem pak měla poměrně silné menstruační bolesti.. Ale nikdy žádné krvácení a ani špinění a mimino se drží.. :-)
:hug: :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.4.13 12:16
@jaja84 píše:
Taky si myslim ze to neni problem :mrgreen:

a já si myslím že to problém je..

• Citovat
  • Upravit
6792
4.4.13 12:17

@LuciTau no jasne aby ty jsis nemyslela neco jineho nez ja ze? ja mela minule orgasmus a vse bylo ok a ted jsem ho mela taky ale jeste nevim jak to dopadlo. Podle meho by udelala vetsi neplechu horka vana nebo tak neco. Ale je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí