Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky to vím taky, na rýpavky nejsme zvědavá
nenervuju se, jen jsem od dr. dostala zákaz sexu a hlavně orgasmu, tak se jen ptám, není to první IVF tak bych nerada něco zanedbala ![]()
Orgasmus by nemel byt dva dny po ET, ale jestli to bylo jen ve snu, kdovi, jestli byl i fyzicky?
@ncc1701 nebylo to že bych to prožívala vesnu, ale vzbudil mě ten pocit z toho snu prostě orgasmus, no to je jedno..
To se mě v začátku těhu stávalo hodně často. Tak třeba se zadařilo
A miminku to neublížilo. Pokud je všechno v pořádku a miminko je silné, tak se nic nestane ![]()
@panenka87 píše:
To se mě v začátku těhu stávalo hodně často. Tak třeba se zadařiloA miminku to neublížilo. Pokud je všechno v pořádku a miminko je silné, tak se nic nestane
děkuju ![]()
@Anonymní píše:
děkuju
Ale věř mi, taky jsem se bála:-) po tom orgasmu mě vždy rozbolel podbříšek, jako při MS ale i to se brzy upravilo! Tak dej pak vědět ![]()
Já jsem se taky bála, jelikož tady jednou nějaká kočena psala, že pak začala krvácet a potratila, takže jse ze začátku byla vynervená. Teď už je to ale v pohodě a neřeším to. Někde jsem dokonce vyčetla, že je to pro miminka příjemné
@RencaVlkova ono možná přirozené a Et je trochu jiný, no uvidíme, ale každopádně díky ti ![]()
Stalo se mi to několikrát na začátku těhotenství (po ET jsem měla také sex zakázaný..) a vždy jsem pak měla poměrně silné menstruační bolesti.. Ale nikdy žádné krvácení a ani špinění a mimino se drží.. ![]()
@Almira-Alm píše:
Stalo se mi to několikrát na začátku těhotenství (po ET jsem měla také sex zakázaný..) a vždy jsem pak měla poměrně silné menstruační bolesti.. Ale nikdy žádné krvácení a ani špinění a mimino se drží..
@jaja84 píše:
Taky si myslim ze to neni problem
a já si myslím že to problém je..
@LuciTau no jasne aby ty jsis nemyslela neco jineho nez ja ze? ja mela minule orgasmus a vse bylo ok a ted jsem ho mela taky ale jeste nevim jak to dopadlo. Podle meho by udelala vetsi neplechu horka vana nebo tak neco. Ale je mi to jedno.
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale je to takové no..
Jsem 2.den po ET a v noci jsme z erotického snu dostala orgasmus, ihned jsme se probudila a začala bát jestli to broučkům neublížilo, myslíte že to muže být problém