Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminky, jdu k vám pro radu, co byste koupili asi půlroční holčičce, kterou neznáte? Na jedné skupince jsme si s holkama uspořádali akci, že každá koupí jedné(resp. miminku) nějaký dárek na Vánoce, v cenové relaci 200-300kč a já jsem úplně v pasti. Nechci kupovat žádnou zbytečnost nebo hračku, kterou už můžou mít třeba doma, tak mě napadlo, jestli nemáte nějaké nápady?
Co to treba vyresit tak ze koupit treba poukazku do lekarny, drogerie a ktomu blbusku pro mimi. Mamince to udela vetsi radost nez hodne hracek a obleceni..
Mám zkušenost od nás i od kamarádek, že děti si hodně vyhrají s dřevěnou kostkou aktivit. Je to nejoblíbenější hračka našeho syna od jeho cca 5 měsíců, teď je mu skoro rok a ještě ho zdaleka nepřestala bavit. On je sice kluk, ale dvě holčičky od kamarádek si s ní taky hodně vyhrají, takže si myslím, že je to hračka vhodná i pro holky. Jsou v různých velikostech a cenových relacích, já tu naši koupila v Lidlu za asi 160 korun.
Pak jsou ještě moc hezká zvířátka od Tolo toys ze série První přátelé. Jsou to zvířátka, kterým se dá hýbat s hlavou, nohama, ocáskem atp. a při tom pohybu vydávají takový cvrčivý zvuk, malým dětem se to líbí. Jedno zvířátko stojí myslím necelé dvě stovky.
@Hoa Mai děkuji za typy, na ty zvířátka jsem se teď dívala, nevíš jak jsou velké?
@klaaras35 Poměřila jsem to, co máme doma: slon a lev 10×9cm, prasátko 10×8cm, ovečka 8×7cm. Řekla bych, že je to dobrá velikost malým dětem do ruky. U ovečky se dá točit jen hlavou a ušima, nohy se dají mačkat stlačit jen všechny najednou a při stlačení to píská, slon a lev nepíská, ale dá se hýbat každou nohou zvlášť, taky ocáskem, hlavou, u slona i chobotem, při každém pohybu to cvrčí. Jsou kvalitní, kdysi jsme je kupovali synovcům, teď jsme je po nich podědili pro naše dítě a ani po těch letech na nich nejde vidět žádné opotřebení.