Originální dárek pro cizí dítě

251
15.11.14 10:57

Originální dárek pro cizí dítě

Zdravím maminky, jdu k vám pro radu, co byste koupili asi půlroční holčičce, kterou neznáte? Na jedné skupince jsme si s holkama uspořádali akci, že každá koupí jedné(resp. miminku) nějaký dárek na Vánoce, v cenové relaci 200-300kč a já jsem úplně v pasti. Nechci kupovat žádnou zbytečnost nebo hračku, kterou už můžou mít třeba doma, tak mě napadlo, jestli nemáte nějaké nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
15.11.14 11:17

www.jahrdina.cz zkus mrknout

• Citovat
  • Upravit
9318
15.11.14 11:30

Co to treba vyresit tak ze koupit treba poukazku do lekarny, drogerie a ktomu blbusku pro mimi. Mamince to udela vetsi radost nez hodne hracek a obleceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.11.14 11:38

Mám zkušenost od nás i od kamarádek, že děti si hodně vyhrají s dřevěnou kostkou aktivit. Je to nejoblíbenější hračka našeho syna od jeho cca 5 měsíců, teď je mu skoro rok a ještě ho zdaleka nepřestala bavit. On je sice kluk, ale dvě holčičky od kamarádek si s ní taky hodně vyhrají, takže si myslím, že je to hračka vhodná i pro holky. Jsou v různých velikostech a cenových relacích, já tu naši koupila v Lidlu za asi 160 korun.

Pak jsou ještě moc hezká zvířátka od Tolo toys ze série První přátelé. Jsou to zvířátka, kterým se dá hýbat s hlavou, nohama, ocáskem atp. a při tom pohybu vydávají takový cvrčivý zvuk, malým dětem se to líbí. Jedno zvířátko stojí myslím necelé dvě stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.11.14 11:44

@Hoa Mai děkuji za typy, na ty zvířátka jsem se teď dívala, nevíš jak jsou velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.11.14 12:10

@klaaras35 Poměřila jsem to, co máme doma: slon a lev 10×9cm, prasátko 10×8cm, ovečka 8×7cm. Řekla bych, že je to dobrá velikost malým dětem do ruky. U ovečky se dá točit jen hlavou a ušima, nohy se dají mačkat stlačit jen všechny najednou a při stlačení to píská, slon a lev nepíská, ale dá se hýbat každou nohou zvlášť, taky ocáskem, hlavou, u slona i chobotem, při každém pohybu to cvrčí. Jsou kvalitní, kdysi jsme je kupovali synovcům, teď jsme je po nich podědili pro naše dítě a ani po těch letech na nich nejde vidět žádné opotřebení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný