Dětské ORL v Praze

5345
26.2.11 19:51

ORL dětské v Praze

Ahojky, prosím o radu a doporučení, kam se 4letým synem na orl, náš doktor nás sice poslal, ale jsem tam nespokojená s přístupem doktora, chtěla bych jinam. Budu ráda za jakýkoliv doporučení na kvalitního lékaře.
V Praze, nejlépe P 2,3,8,9,10.
Díky mco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
26.2.11 20:00

Ahoj. MUDr. Maturová, Poliklinika Mazurská. Byla jsem jednou s dcerou a byla jsem moc spokojená, především jejím přístupem k dětem.

http://www.znamylekar.cz/…olog/praha-8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.2.11 20:48

na P9 chodíme k MUDr. Tuzarové na polikliniku Bioregena
Je výborná, má super vybavenou ordinaci, akorát se tam člověk načeká (bere bez objednání)
a Uši píchá až když není zbytí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
26.2.11 21:45

My jsme byli na Vysočanech na poliklinice…Mudr. sice rázná,ale v pohodě…v přízemí hned u pediatrů---aůe teď nevím jméno,mluvuju se…v pondělí se mrknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.22 10:17

Dětské ORL Praha - zkušený a empatický lékař

Dobrý den, sháním dětské ORL v Praze kam se dá objednat. Mám zdravé dítě a trápí nás podjazykova uzidcka, zadanku mám. Dostala jsem od pediatricky kontakt na jedno ORL a jednání už jen po telefonu hrůza ani objednat nás nechtěli… Ideální by bylo kdybyste někdo doporučil nějaké ORL kde jste řešili ten samej problem s uzdickoju. Ráda bych někam kde z přístupu lékaře nebudeme mít trauma. Moc dekuji ;)

• Citovat
  • Upravit
6879
18.11.22 11:09

ORL Poliklinika Mazurska, Ordinace MUDr. Haškove, jsou tam dve lekarky a pristup k detem naprosto fantasticky. Opakovana osobni zkusenost.

Na poliklinice jsou dve ORL, snad i na stejnem patre, to druhe je soukrome, nebrat z duvodu nepozitivnich referenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty