Orlické hory - kdo zná?

1444
10.8.16 14:19

Orlické hory - kdo zná?

Ahoj, chceme vyrazit do Orlických hor a máme zamluvenou (ještě nezaplacenou) chalupu v obci Kvasiny. Teď jsme se dozvěděli, že tam poblíž má Škodovka nějaký obrovský výrobní závod, tak váháme, jestli to nemáme ještě změnit. Znáte to tam někdo prosím, jaké je tam okolí a jak to tam vypadá?
Jestli tam ta dovolená stojí za to, ať toho nelitujeme? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.8.16 14:21

@hanyny neplaš.. byli jsme hned vedle, v Liberku a naprostá nádhera, okolí super atd.. přes Kvasiny jsme jeli, ale jako nechápu, proč tam nepronajmout chatu. Je tam božský klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.8.16 14:23

Jo a mmchdm, druhý rok jsme byli v cháborech, co je na té sam silnici o kus dál směr dobruška a taky pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
10.8.16 14:38

@martina.se Díky, tos mě uklidnila. A ta fabrika je někde bokem? Nebo jak to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.8.16 14:39

@hanyny neděs se, továrna je úplně mimo vesnici, máte to na tom hlavním tahu směr Deštné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.8.16 14:40
@hanyny píše:
@martina.se Díky, tos mě uklidnila. A ta fabrika je někde bokem? Nebo jak to tam je?

je to bokem, není se čeho bát.. ani doprava tam není nijak šílená, prostě pokud to nevíš, tak nepoznáš, že tam něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
10.8.16 14:44
@ady01 píše:
@hanyny neděs se, továrna je úplně mimo vesnici, máte to na tom hlavním tahu směr Deštné?

Já ani nevím, jestli je to u hlavní cesty, máme fotky chaloupky p
spíš zevnitř a zahrada, nějaká cesta před ní je, ale nevím, jestli hlavní nebo nějaká ulička…
my budeme stejně spíš na zahradě, jedeme 3 rodiny s dětma, jen když vylezem a půjdem se projít po okolí, tak jestli nebudeme obcházet nějaký kolos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.8.16 14:46

Já v Kvasinách bydlím:-) Ke komu jedete? Doprava je tu příšerná, kromě škodovky i hodně nových fabrik dodavatelů…dojíždí sem denně cca 10 tis lidí, na 3 směny na práci :mrgreen: samo nejvíc autem, jak jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
10.8.16 14:47

@ivvet Jé a můžu ti poslat odkaz do zprávy, že bys mi aspoň řekla, na jakém je to místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.8.16 14:48

Však se koukni na mapu, třeba na seznamu a uvidíš jak to ve vesnici je přesně:-) https://mapy.cz/zakladni?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.8.16 14:49

Jsem v práci v Hradci Králové, řeknu ti přesně večer…ale i tady je hnusně, zima a prší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí