Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chceme vyrazit do Orlických hor a máme zamluvenou (ještě nezaplacenou) chalupu v obci Kvasiny. Teď jsme se dozvěděli, že tam poblíž má Škodovka nějaký obrovský výrobní závod, tak váháme, jestli to nemáme ještě změnit. Znáte to tam někdo prosím, jaké je tam okolí a jak to tam vypadá?
Jestli tam ta dovolená stojí za to, ať toho nelitujeme? Díky moc.
@hanyny neplaš.. byli jsme hned vedle, v Liberku a naprostá nádhera, okolí super atd.. přes Kvasiny jsme jeli, ale jako nechápu, proč tam nepronajmout chatu. Je tam božský klid.
Jo a mmchdm, druhý rok jsme byli v cháborech, co je na té sam silnici o kus dál směr dobruška a taky pohodička.
@martina.se Díky, tos mě uklidnila. A ta fabrika je někde bokem? Nebo jak to tam je?
@hanyny neděs se, továrna je úplně mimo vesnici, máte to na tom hlavním tahu směr Deštné?
@hanyny píše:
@martina.se Díky, tos mě uklidnila. A ta fabrika je někde bokem? Nebo jak to tam je?
je to bokem, není se čeho bát.. ani doprava tam není nijak šílená, prostě pokud to nevíš, tak nepoznáš, že tam něco je.
@ady01 píše:
@hanyny neděs se, továrna je úplně mimo vesnici, máte to na tom hlavním tahu směr Deštné?
Já ani nevím, jestli je to u hlavní cesty, máme fotky chaloupky p
spíš zevnitř a zahrada, nějaká cesta před ní je, ale nevím, jestli hlavní nebo nějaká ulička…
my budeme stejně spíš na zahradě, jedeme 3 rodiny s dětma, jen když vylezem a půjdem se projít po okolí, tak jestli nebudeme obcházet nějaký kolos
Já v Kvasinách bydlím:-) Ke komu jedete? Doprava je tu příšerná, kromě škodovky i hodně nových fabrik dodavatelů…dojíždí sem denně cca 10 tis lidí, na 3 směny na práci
samo nejvíc autem, jak jinak…
@ivvet Jé a můžu ti poslat odkaz do zprávy, že bys mi aspoň řekla, na jakém je to místě?
Však se koukni na mapu, třeba na seznamu a uvidíš jak to ve vesnici je přesně:-) https://mapy.cz/zakladni?…
Jsem v práci v Hradci Králové, řeknu ti přesně večer…ale i tady je hnusně, zima a prší…