Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, asík jsem jelen, nebo neumím číst
Mám dceru a jsem těhotná, ale až půjdu do porodnice a otec dítěte to nestihne k porodu, jezdi kamionem, tak by mi dceru hlídala moje mamka, vzala by si ošetrovačku, ale kdo ji napíše, jaký lékař nebo čí lékař?? Možná jsem úplně tupá, ale to neva, aspoň se něco dozvím
díky za odpovědi ![]()
@Ophelia69 píše:
Ahoj maminky, asík jsem jelen, nebo neumím číst![]()
Mám dceru a jsem těhotná, ale až půjdu do porodnice a otec dítěte to nestihne k porodu, jezdi kamionem, tak by mi dceru hlídala moje mamka, vzala by si ošetrovačku, ale kdo ji napíše, jaký lékař nebo čí lékař?? Možná jsem úplně tupá, ale to neva, aspoň se něco dozvím
![]()
díky za odpovědi
No nevim, pokud nebydlite ve spolecne domácnosti, jestli to jde.
@vokishka
No nebydlíme. A všichni koho znám, že by pohlídaly tak pracujou.
![]()
Ošetřovaný člen domácnosti ale musí prokazatelně žít ve společné domácnosti (to neplatí v případě ošetřování nebo péče o dítě mladší 10 let rodičem).
@Ophelia69 píše:
@vokishka
No nebydlíme. A všichni koho znám, že by pohlídaly tak pracujou.![]()
no tak si přece může vzít dovolenou, žádný nárok na tohle neexistuje
@stinga
Jestli by ji vůbec daly. Už teď ji volaly aby přišla do práce, že to tam div nehoří a to byla na neschopence. V práci je spousta lidi co nic neumí
tak se obracejí na ni.
@Ophelia69 píše:
@stinga
Jestli by ji vůbec daly. Už teď ji volaly aby přišla do práce, že to tam div nehoří a to byla na neschopence. V práci je spousta lidi co nic neumí![]()
tak se obracejí na ni.
tak když řekne, že dcera rodí, tak jí snad dovolenou dají, ne
Nárok na to není jak se píše výše. Bude si muset vzít dovolenou. Řešila jsem to samé.
@stinga
Jako by ve velkých firmách záleželo na lidech. A navíc v téhle firmě je strašný vedení, takže pochybuju, ale i tak díky ![]()
@Ophelia69 píše:
@stinga![]()
![]()
Jako by ve velkých firmách záleželo na lidech. A navíc v téhle firmě je strašný vedení, takže pochybuju, ale i tak díky
no já vím, také dělám ve velké firmě, ale tak vždycky o tom rozhoduje přímý nadřízený - tak se s ním nějak dopředu domluvit, poprosit?
@stinga
Abych byla upřímná tag přímí nadřízený je takovej po..sera. Ten by se nikdy nezastal podřízeného nikdy. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.