Ošetřovné březen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ošetřovné březen
Zdravím:)
Jsem úplně v koncích se žádostí o osetrovne za měsíc březen.
Na stránkách mssz je nějaký online formulář, jsem asi úplně tupá ale to neexistuje někde nějaký formulář k vytisknutí jako to bylo loni?
Musím ted za březen nechat vyplnit něco školku kdyz je to zavřené celostátně?
Chci jen někde stáhnout dokument který vyplním ručně a dam ho zaměstnavateli jako to bylo minulý rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@epsice
Ok. Diky, moje chyba, nevšimla jsem si toho
ted jsem na to koukala a je tam odstavec který má vyplnit škola. To musím nechat vyplnit přesto že je to zařízené ministerstvem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emimka20 škola nevyplnuje nic. Rodič si vyplní první list (jde interaktivne a pak vytisknout v PDF) s tím se rovnou vytisknou i ostatní strany, které pak doplňuje zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emimka20 píše:
Zdravím:)
Jsem úplně v koncích se žádostí o osetrovne za měsíc březen.
Na stránkách mssz je nějaký online formulář, jsem asi úplně tupá ale to neexistuje někde nějaký formulář k vytisknutí jako to bylo loni?Musím ted za březen nechat vyplnit něco školku kdyz je to zavřené celostátně?
Chci jen někde stáhnout dokument který vyplním ručně a dam ho zaměstnavateli jako to bylo minulý rok.
Hele elektronicky je to to nejjednodušší co muže byt. Nějak nechapu to patlani vše ručně. Zrovna večer jsem to vyplnovala, přidala elektronicky podpis v Adobe a rovnou poslala na HR. Nelovim tiskárnu a je to za par minut hotové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se vetřít s dotazem? Stále se proplácí i soboty a neděle? Můžu si vzít ošetřovačku na školkovýho syna až od 8., nebo 9. dubna? Doteď jsem měla čtvrtky, pátky možnost od zaměstnavatele být doma na překážkách za 100 %, ale loni jsem taky byla třeba 4 pracovní dny na OČR, a tím že mi započetly so, ne, tak mi proplatili OČR za 9 nebo i 11 dnů a celkem mi to tak vyšlo výhodnější. Navíc teď už začínají mít řeči, když si chci vzít překážky, na OČR by sice taky řeči mít mohli, ale schvalovat mi to nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit