Ošetřovné na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
A teď si Vem že to dostanete nebudete moct dýchat vy nebo vaši rodiče a v nemocnici nebude ani jedna sestra ani lékař protože se báli a šli na OCR nebo PN
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Ženy, starejte se o sebe a nedělejte chytré!!!
Firma není schopná opatřit ochranné pomůcky, dělá ve velké hale,12h v blízkém kontaktu s ostatními. Doma dva seniory ve věku 80roku, oba nemocné srdcaře. Ještě něco na vysvětlenou?
Zajímavé, že jste se začali bát až ve chvíli, kdy je skoro jasné, že bude placená ošetřovačka po celou dobu co budou děti doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Manžel za deset let, co jsme spolu nikdy nemarodil, ikdyž mohl. Raději šel do práce, aby nechyběl. Ovšem tohle je snad úplně jiná situace a není o nějakém využívání nebo zneužívání situace.
Ano, úplně jiná situace je to pro rodiny s dětmi, které se snaží všem vysvětlit, že musí být všichni doma, ostatní musí dělat, aby bylo kde brát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nemějte z toho špatný pocit. Stát prodrbal zbytečně tolik peněz, všude rozdává kdejakým retardům, nemakačenkům a hnědočechům plnými hrstmi a vy byste řešili jestli zůstat pár týdnů doma s dítětem? Žádná křeč. Až bude slušná a zodpovědná vláda, taky se tak budeme chovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romeon píše:
Holky nemějte z toho špatný pocit. Stát prodrbal zbytečně tolik peněz, všude rozdává kdejakým retardům, nemakačenkům a hnědočechům plnými hrstmi a vy byste řešili jestli zůstat pár týdnů doma s dítětem? Žádná křeč. Až bude slušná a zodpovědná vláda, taky se tak budeme chovat.
pár týdnů doma s dítětem klidně, však i stát to prodlužuje. Ale vzít si očr na dítě, když je manželka doma v domácnosti, to je prostě vychcanost a vrchol, i v těžké době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šáruší píše:
pár týdnů doma s dítětem klidně, však i stát to prodlužuje. Ale vzít si očr na dítě, když je manželka doma v domácnosti, to je prostě vychcanost a vrchol, i v těžké době.
No a proč toho nevyužít pokud je možnost, ale jinak budeme chodit kam se nám zachce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No a proč toho nevyužít pokud je možnost, ale jinak budeme chodit kam se nám zachce.
Jinými slovy se to říká, po nás potopa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už vám přišlo ošetřovné?
Ahoj, jako OSVČ jsem si zadala o ošetřovné už vám některé z vás přišlo? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím komu ještě nepřišli ošetřovné? Jsem prakticky od začátku doma s 7 letou dcerou a zatím nic
kolegové z práce třeba už peníze na účtě mají
dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tajnaorient píše:
Prosím komu ještě nepřišli ošetřovné? Jsem prakticky od začátku doma s 7 letou dcerou a zatím nickolegové z práce třeba už peníze na účtě mají
dík
Já nemám za březen taky ani korunu
Už jsem to řešila s účetní před 14 ti dny, v minulém týdnu mi konečně volala, že se dovolala na socku a prý toho chuděry mají moc…
Já už toho začínám mít taky dost. Nejsem na tom existenčně závislá, ale už jsou dloouho za zákonou lhůtou pro proplacení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Já nemám za březen taky ani korunuUž jsem to řešila s účetní před 14 ti dny, v minulém týdnu mi konečně volala, že se dovolala na socku a prý toho chuděry mají moc…
Já už toho začínám mít taky dost. Nejsem na tom existenčně závislá, ale už jsou dloouho za zákonou lhůtou pro proplacení.
No jako do středy počkám pak zavolám osobně na socku a uvidíme co řeknou.
pak dám vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky čekám a čekám. Za březen nic, za duben taky nic. Naštěstí to bylo v březnu jen 7 pracovních dnů, ale celkem by se mi to už hodilo. Zkoušela jsem se dovolat na OSSZ a bez šance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ píše:
Taky čekám a čekám. Za březen nic, za duben taky nic. Naštěstí to bylo v březnu jen 7 pracovních dnů, ale celkem by se mi to už hodilo. Zkoušela jsem se dovolat na OSSZ a bez šance.
No popravdě jsem ráda, že teda nejsem sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel za deset let, co jsme spolu nikdy nemarodil, ikdyž mohl. Raději šel do práce, aby nechyběl. Ovšem tohle je snad úplně jiná situace a není o nějakém využívání nebo zneužívání situace.