Ošetřovné - ukončení - dotaz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ošetřovné ukončení dotaz
Ahoj holky jsem teď na OČR a zapomněla jsem zavolat o ukončení … V pondělí už chci do práce … Můžu zavolat a ukončit až v pondělí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@anna.vim píše: Více
kolegyni doktorka řekla, že ne. Ale těžko říct. Vím, že byly i nějaké problémy kolem toho nového systému, musela volat doktorce znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše doktorka měla dovolenou, ukončovala jsem s několika denním zpožděním. Nebyl problém, už mám ošetřovačku i zaplacenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není problém, v pondělí si nech ukončit, běž normálně do práce a účetní nebo kdo to řeší nahlaš, že už jsi v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zaměstnavateli jsi zavolala, že v pondělí nastoupíš? Aby pro tebe měl práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně říkala doktorka, že to jde jeden den zpětně, tak si zavolej v pondělí a nech si to ukončit v neděli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli Asi zalezi i na ochote doktora, u nas si jedna kolegyne zapomnela OCR ukoncit, protoze myslela, ze se 9 dnech ukonci automaticky
Tyden chodila normalne do práce, než ji na to někdo upozornil a dr. uz to zpetne neudelala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše: Více
No a co, vzdyt to nicemu nevadi, proste na tom ocr vyznaci, ze ten tyden chodila do prace a je vyreseno. A je vlastně úplně jedno, k jakému datu to doktorka ukončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit