Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dostal už niekto z vás prosím osetrovne za minulý mesiac???
Ne, ale náš účetní to posílal dlouho a na OSSZ na to mají 30 dní to vyplatit
Ne, ale zaměstnavatel je nadnárodní korporat a vzhledem k situaci bylo celé mzdové a personální doma na home office a s urady komunikovali jen omezeně, pac tam taky byla min než půlka lidí…
Ještě před týdnem bylo za březen zpracováno jen asi dvacet procent veškerých OČR…
Taky ne.. Ale jak bylo řečeno, na vyřízení je 30 dnů. My dávali papíry na naší pobočku a pak se poslali účetní. A jak to tak bývá, určitě někdo něco nedodal, nepodepsal atd. Tak si myslím, že v té lepší variantě to poslali třeba v pátek třetího. Spíš ale možná až po víkendu. Takže je tam pořád ještě rezerva.
@645768 tak ono taky záleží kde bydlíš a kdy to vaše účetní poslala na úřad. Ten má na vyplacení 30 dní
Já volala na ČSSZ v úterý 28.4 tam mi řekli, ze dávka ocr bude k výplatě dne 29.4 a je pondeli a prachy stále nikde. Tak nechápu, kde se to zaseklo.
![]()
Moje účetní vše posílala v pátek 31.3
OČR na účtě není, okres Plzeň město
@Anix píše:
Moje účetní vše posílala v pátek 31.3
OČR na účtě není, okres Plzeň město
To je strašný. Kdyby člověk mohl normálně chodit do práce měl by vyplatu normálně a teď se musíme spoléhat na stát a čekat až nám přijde almužna bůh vi kdy jak koko. i, už mě s tím serou. A to ještě díky tomu možná přijdeme o práci. ![]()
My sme tam včera volali, a paní tvrdila že musíme vydržať vraj toho je strašne veľa ![]()