Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chtěla bych se zeptat na nějaký program na oslavu pro dvanáctileté holky
Slavím oslavu dvanáctých narozenin
půjdeme do cukrárny ale co potom
hodně lidí říkalo že máme jít třeba ven na hřiště no ale
prosím pomožte ![]()
@Sáruška2004 já bych vzala třeba- aqapark a nebo třeba to velké hrací centrum. Ale hodně bych se dívala jak vyspělé holky jsou- myšleno mentálně samozařejmě
protože třeba některé ve 12 by fakt přišlo směšné jít na hřiště..Některé by už třeba uvítaly třeba někde projít obchody s oblečením a bižuterii ![]()
Příspěvek upraven 23.04.16 v 13:45
Tak záleží co máte rády. Nějaké tvé koníčky do toho propašovat, například jestli jezdíš na koni, nebo by si chtěla, popros rodiče, aby zaplatili za jízdu na koni, nebo jděte na bowling, zajezdit si na kole, bruslích
záleží taky na počasí, kdyby bylo hnusně připravila bych nějaké hry, jak deskové, tak pohybové…na netu je toho spousta
My byly s holkama v kine, bylo to super
jeste me napada treba zoo nebo minigolf ![]()
No, na hřiště..moje 11 nevlastní ještě chodí na hřiště, kde jsou ale atrakce i pro větší. Jinak třeba bazén, akvapark, lezecká stěna, kuželky, bowling, minigolf..prostě po cukrárně něco aktivnějšího, anebo kino. Nebo pokud máte poblíž tak něco jako IQ park, co vím tak to baví i holky, v jednom jsem pracovala a dělali jsme tam přímo oslavy narozenin.
Dcera měla oslavu na bowlingu. Měli zamluvenou dráhu na dvě hoďky a super.