Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nafrněná píše:
Kdyby byly delší…
Podle uvedených mír na Vinted.cz bych je měla po kolena, max. 5 cm nad kolena. Jsem prcek.
@Anonymní píše:
Podle uvedených mír na Vinted.cz bych je měla po kolena, max. 5 cm nad kolena. Jsem prcek.
a máš lepší postavu než paní na fotce? jinak šaty nejsou špatné, jen jí nelichotí
Tak teoreticky si je s nejakym jednoduchym svetlym bolerkem na svatbu dokazu predstavit. prakticky bych v nich nesla…
kazdopadne nesnaz se odstrihnout ten vrsek, pokud ty saty nejsou na to specialne site, tak ti na prsou bez raminek fakt drzet nebudou.
No jestli jsi proporci jako ona, tak radši ne a bez raminek, jak by to jako drželo?
Já tento typ šatů nemusím. Co zkusit malé černé? Tím se nedá nic zkazit. Tyhle mně přijdou takové „laciné“
Taky mě napadlo, že by mohly být delší. Na ramínku vypadají skvostně, na těle už tak moc ne. Snad to slečnu prodejkyni nenaštve. ![]()
No mě se teda nelíbí, navíc nedělají moc hezkou postavu
já bych do toho nešla a koupila bych něco v normálním obchodě, co bude líp sedět ![]()
@Nafrněná píše:
a máš lepší postavu než paní na fotce? jinak šaty nejsou špatné, jen jí nelichotí
Myslím si, že by mi sedly lépe a kdyby ne, poslala bych je dál. Hlavně bych chtěla vědět, jestli se takový typ šatů na tu svatbu hodí.
No nevím nevím. Na paní (na její postavě) působí trochu lacině. Možná i tou delkou a viditelnou podprsenkou.. Na vesnické zábavy ok, ale na svatbu nevím… Jako asi tím nikoho vyloženě nepohoršíš, ale určitě ani neoslníš..
@Anonymní píše:
Sháním narychlo šaty na svatbu a padly mi do oka jedny na Vinted.cz
Moc nemám na módu odhad, a tak se ptám, hodí se tyto šaty na svatbu? Bude se jednat o klasickou svatbu, spíše obyčejnější, než nějaká luxusní. Potřebuju to na konec května, takže může být vedro, ale i hůře, sako byhc si vzala a k nim asi i bolerko. A kdyby to šlo, možná bych odstřihla tu vrchní část krajky, ty „ramínka“ a nechala bych to jen nad prsa. Snad rozumíte.
Přikládám fotky, snad by to slečně prodejkyni nevadilo - jsou z Vinted.cz
A prosím vás o anonym, nechci prozrazení tady a Vinted nicků a také by mě podle diskuze mohla poznat kamarádka, se kterou jsem tyto šaty řešila
A šly by poté využít třeba i na obyčejné, vesnické plesy?
Mě se líbí, dokážu si k nim představit krémové bolerko, ale rozhodně bych na nich nic cestříhala, jak píšeš. Pokud máš obdobnou postavu jako prodejkyně, tak by to nebylo zrovna nejlepší.
@brulinka no jo, vidíš to, z toho prosvítá podprsenka
no tak to už vůbec nee ![]()
Sháním narychlo šaty na svatbu a padly mi do oka jedny na Vinted.cz
Moc nemám na módu odhad, a tak se ptám, hodí se tyto šaty na svatbu? Bude se jednat o klasickou svatbu, spíše obyčejnější, než nějaká luxusní. Potřebuju to na konec května, takže může být vedro, ale i hůře, sako byhc si vzala a k nim asi i bolerko. A kdyby to šlo, možná bych odstřihla tu vrchní část krajky, ty „ramínka“ a nechala bych to jen nad prsa. Snad rozumíte.
Přikládám fotky, snad by to slečně prodejkyni nevadilo - jsou z Vinted.cz
A prosím vás o anonym, nechci prozrazení tady a Vinted nicků a také by mě podle diskuze mohla poznat kamarádka, se kterou jsem tyto šaty řešila
A šly by poté využít třeba i na obyčejné, vesnické plesy?