Hodí se takové šaty na svatbu?

Anonymní
18.4.16 21:59

Hodí se takové šaty na svatbu?

Sháním narychlo šaty na svatbu a padly mi do oka jedny na Vinted.cz
Moc nemám na módu odhad, a tak se ptám, hodí se tyto šaty na svatbu? Bude se jednat o klasickou svatbu, spíše obyčejnější, než nějaká luxusní. Potřebuju to na konec května, takže může být vedro, ale i hůře, sako byhc si vzala a k nim asi i bolerko. A kdyby to šlo, možná bych odstřihla tu vrchní část krajky, ty „ramínka“ a nechala bych to jen nad prsa. Snad rozumíte.
Přikládám fotky, snad by to slečně prodejkyni nevadilo - jsou z Vinted.cz
A prosím vás o anonym, nechci prozrazení tady a Vinted nicků a také by mě podle diskuze mohla poznat kamarádka, se kterou jsem tyto šaty řešila :)
A šly by poté využít třeba i na obyčejné, vesnické plesy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
18.4.16 22:01

Kdyby byly delší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.16 22:02
@Nafrněná píše:
Kdyby byly delší…

Podle uvedených mír na Vinted.cz bych je měla po kolena, max. 5 cm nad kolena. Jsem prcek.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
18.4.16 22:03
@Anonymní píše:
Podle uvedených mír na Vinted.cz bych je měla po kolena, max. 5 cm nad kolena. Jsem prcek.

a máš lepší postavu než paní na fotce? jinak šaty nejsou špatné, jen jí nelichotí

• Citovat
  • Upravit
11117
18.4.16 22:04

Tak teoreticky si je s nejakym jednoduchym svetlym bolerkem na svatbu dokazu predstavit. prakticky bych v nich nesla…

kazdopadne nesnaz se odstrihnout ten vrsek, pokud ty saty nejsou na to specialne site, tak ti na prsou bez raminek fakt drzet nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957

No jestli jsi proporci jako ona, tak radši ne a bez raminek, jak by to jako drželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636

Já tento typ šatů nemusím. Co zkusit malé černé? Tím se nedá nic zkazit. Tyhle mně přijdou takové „laciné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

Rozhodně nic nestřihat! nebudou držet a bude to ošklivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9355

Taky mě napadlo, že by mohly být delší. Na ramínku vypadají skvostně, na těle už tak moc ne. Snad to slečnu prodejkyni nenaštve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

No mě se teda nelíbí, navíc nedělají moc hezkou postavu :think: já bych do toho nešla a koupila bych něco v normálním obchodě, co bude líp sedět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.16 22:05
@Nafrněná píše:
a máš lepší postavu než paní na fotce? jinak šaty nejsou špatné, jen jí nelichotí

Myslím si, že by mi sedly lépe a kdyby ne, poslala bych je dál. Hlavně bych chtěla vědět, jestli se takový typ šatů na tu svatbu hodí.

• Citovat
  • Upravit
2212
18.4.16 22:05

:think: :think: No nevím nevím. Na paní (na její postavě) působí trochu lacině. Možná i tou delkou a viditelnou podprsenkou.. Na vesnické zábavy ok, ale na svatbu nevím… Jako asi tím nikoho vyloženě nepohoršíš, ale určitě ani neoslníš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
18.4.16 22:06
@Anonymní píše:
Sháním narychlo šaty na svatbu a padly mi do oka jedny na Vinted.cz
Moc nemám na módu odhad, a tak se ptám, hodí se tyto šaty na svatbu? Bude se jednat o klasickou svatbu, spíše obyčejnější, než nějaká luxusní. Potřebuju to na konec května, takže může být vedro, ale i hůře, sako byhc si vzala a k nim asi i bolerko. A kdyby to šlo, možná bych odstřihla tu vrchní část krajky, ty „ramínka“ a nechala bych to jen nad prsa. Snad rozumíte.
Přikládám fotky, snad by to slečně prodejkyni nevadilo - jsou z Vinted.cz
A prosím vás o anonym, nechci prozrazení tady a Vinted nicků a také by mě podle diskuze mohla poznat kamarádka, se kterou jsem tyto šaty řešila :)
A šly by poté využít třeba i na obyčejné, vesnické plesy?

Mě se líbí, dokážu si k nim představit krémové bolerko, ale rozhodně bych na nich nic cestříhala, jak píšeš. Pokud máš obdobnou postavu jako prodejkyně, tak by to nebylo zrovna nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

@brulinka no jo, vidíš to, z toho prosvítá podprsenka 8o no tak to už vůbec nee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959

Půobí to strašně lacině..,hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie