Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé maminky, svěřily by jste oslavu svého broučka do rukou nějaké agentury? Pokud ano, nemáte nějaký tip? Dále se rozmýšlím nad tím, zda si přát kouzelníka či bublinové hrátky. Díky za Vaše názory, Klára ![]()
Nepíšeš, jak staré máš dítě. U pididětí bych to nehrotila a narozeniny oslavila doma. U 2letých a víc bych spíš domluvila nějakou cukrárnu s dětským koutkem/dětské centrum a sezvala kamarády ze školky/děti z okolí. Kouzelníka nebo bublinové hrátky bych volila pro děti starší, kolem první třídy, a volila bych podle povahy/zájmů dítěte. Je to přece jen jeho oslava.
A upřímně, pronajmout si prostory mateřského centra mně osobně zatím přijde dostačující, takže nemám důvod přemýšlet o nějaké agentuře.
Pokud bych chtěla někoho oslnit, možná, ale dětem tohle opravdu bohatě stačí, obzvlášť těm předškolním.
Jeste ne, ale zajima me to, oslav s girlovackou uz mame dost a prcka to uz nijak zvlůast neoslni, detska centra se mi nelibi a u nas by frcely bubliny
) a nebo balonky…
Libi se mi ze vsechno zaridi, pri kolotoci v praci mi pak detaily utikaji a pak me to mrzi …
Takze klidne typy sem
![]()
Já našla jednu agenturu s celkem dobrými referencemi, jen si pořád nejsem jistá. Jinak oslava je pro 12-ti letého klučinu. Jednou jsem nechala usporadat oslavu vyhlasenou agenturou ale musim rict,ze to bylo finacne velmi nakladne. Jaktak koukam na tuto agenturu myslim, ze ceny jsou o mnohem lepsi a nabidka vetsi. Agentura detsky sen ,jdu hledat dalsi .
@Rubeska , tak pro 12ti letého kluka organizovanou oslavu chápu. Koukla jsem na tvůj odkaz a je mi dost sympatické, že se tam „někdo“ bude starat dětem o zábavu, soutěže a tak. To je super. Takovýmhle dětem výběh v cukrárně s dětským koutkem určitě stačit nebude
Ty bubliny musí být super.
V Brně je Bongo aréna, takové velké dětské zastřešené hřiště (nejen pro prťata, já to prolézala a celkem jsem se zapotila, je tam i lezecká stěna, trampolíny). Taky pořádají narozeninový party. Není něco podobného i v Praze?
Nebo mě ještě napadl paintball ![]()
Můj syn byl na organizované oslavě několikrát, teď se to dost rozmohlo. Ségra pro holku pozvala agenturu Bezva párty, bylo to pěkný,a ten program byl i dost dlouhý, a ne zas tak drahý, ale já jsem rozvedená tak na to prachy nemám ani tak. Ale určitě lepší investovat do programu než do bůhvíjaké výzdoby, dortu a spousty jídla.
Většinou jsme si tyhle rodinné oslavy vždycky dělali samy. Ale dvakrát jsme se rozhodli oslavu uspořádat od agentury. První z těchto oslav byla v roce 2009, to naše dcera slavila 6 let, organizace od této agentury vypada tak, že celá oslava začala se zhruba půl hodinovým zpožděným. Ač byl nakonec samotný program vcelku pěkný, tak jsme byli poměrně zklamaní. To hlavně kvůli docela vysoké ceně, za kterou jsme si představovaly zřejmě více
Druhá oslava proběhla minulý rok - tedy v roce 2011. Tuto oslavu připravovala již firma jiná a hned na začátku nás zarazila nízká cena, báli jsme se tedy slibované kvality a celé úrovně oslavy. Avšak nakonec se oslava vydařila! Nechali jsme si zajistit občertvení, program malovaní na dětský obličej a diskotéku. Vše se tedy líbilo nejen dětem, ale i dospělým
![]()
Jen doplním, že ta druhá firma byla pořádání oslav cz
(Výše je uvedeno také několik tipů na firmy, tak věřím že to nevadí a někomu to pomůže ![]()
Pro malé i větší děti zábavný kouzelnický program, který pobaví nejen děti. Může být doplněn o další aktivity jako malování na obličej, modelování balónků, skákací atrakce, soutěže, disco ap.
kouzelnik.cz Najdete tem bohaté fotogalerie z akcí a reference.