Osmička - bolest až 4. den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.4.26 21:56

Osmička - bolest až 4. den

Ahojky. Před 4 dny jsem byla na chirurgii vyřezat osmičku. Byl to skoro hodinový souboj a rána je sešitá. Bolest byla první den po odeznění umrtvení. Další dva dny docela pohoda - nepotřebovala jsem ani léky na bolest. Otok byl, chladím. Dnes 4. den je to nejvíc citlivé. Bolí to z rány dole až nahoru. Rána vypadá v pohodě, světlá. Není to zatím žádná extra bolest, jen mě děsí, že doposud to bylo ok a teď bolest začala. Stalo se to někomu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10876
6.4.26 00:06

Myslim, že ano, ze se mi to stalo, 8 vlevo dole.
Byl to ma nejhorší 8 a i trhani 7 na témže místě ponletech nebylo bez komplikací a rána mě opravdu bolela víc jak týden u obou zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.4.26 07:10

Min. týden jsem také byla na trhání a musel mě řezat a jeden steh zašívat. Bolest jsem měla jen první den a to jsem si vzala Nimessil, druhý den už úplně cajk, že jsem si na bolest nic dávat nemusela, až jsem se tomu sama divila…každý ten práh bolesti máme jinačí, synovi to bolí i týden a to i po běžném vytrhnutí, bez řezání…píšete, že to bylo na hodinu, tak zákrok byl větší-nebojte se, určitě je to v pořádku a bolest přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.