Ospamox v 6ti měsících

471
2.1.16 12:29

Ospamox v 6ti měsících

Ahojky, chci se zeptat. MUDr. nám předepsala ospamox. Dávám ho malýmu už 3dny, 4ml po 8mi hodinách. Dala nám dvě lahvičky tzn. uzivat týden. Mě se ale zdá malej dobrej a chci ji v pondělí volat, jestli je potřeba načítat další lahvičku. Vím, že atb se musí dobrat, ale stejně týden brát atb mi přijde dlouho.

Jake máte zkušenosti? Dávala jste některá půl ročnímu dítěti týden atb?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9733
2.1.16 12:34

@kalypsoooo
Nedobrání ATB je naprostá hovadina, napáchá to více škody než užitku. Nehledě na to, že beta-laktamová ATB jsou jedna z nejbezpečnějších. :roll: Navíc 7 dnů je tak na hranici, v těžších případech není na škodu zvolit 10denní dávkovací schéma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
2.1.16 12:35

@kalypsoooo Tak pokud bylo řečeno užívat týden, tak bych užívala týden, nepřijde mi to nijak extra dlouho, pořád lepší užívat o nějaký ten den déle zbytečně, než to zkrátit a zadělat na nějakou budoucí rezistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.1.16 12:47

Tak týden je naprosto normální, brali jsme spíš ještě dýl. Rozhodně dobrat! To že dítě vypadá líp neznamená, že všechny ty potvory v těle už pochcípaly. Stačí pár přeživších a rozjede se mu to znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.1.16 12:58

@aleba souhlasím, nechápu, že někdo z rozumných lidí pomyslí na nedobrání ATB a kór u dítěte, to fakt nechápu, zakladatelko dober to, miminko - dítě může být v pohodě, ale v těle nemusí být vše ok, týden je ještě relativně krátká doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.1.16 13:33

@kalypsoooo dávala jsem půlročnímu Klacid 10 dní a ani na chvíli mě nenapadlo mu je vysadit dřív, i když vypadal lépe. Po měsíci měl Zinnat na 10 dní a taky jsem mu ho dávala do konce. Stejně jako když měl teď na podzim zánět středního ucha. Po 2 dnech vypadal a choval se normálně a opět jsem se řídila doporučením lékaře.
Oni si to nevymýšlí jen tak.

• Citovat
  • Upravit
471
2.1.16 13:44

Samozřejmě, že bych to nevysadila bez konzultace a kontroly. Ale Děkuji, mě překvapila délka užíváni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.1.16 13:45

Týden neni nijak závratná doba - my byli na atb i 15 dní ;) hezky mu dávej jak ti naordinovala mudr, celý týden, to že je po 2 dnech lepší je jasné, atb zaberou za 48 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí