Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Poison Eve ahoj, se vzhledem moci moc neporadim, ale… Amoksiklav jsou sirokospektre ATB, tak bych navstevu jeste odlozila o 2 dny. To by uz mela ATB zacit zabirat.
Bilkovina v moci je u jakehokoliv zanetu bezna, vis co by bylo nejlepsi kdyby jsi moc rano odebrala a donesla k dr, ditko nech doma. Udela moc chemicky sediment a nejspis i odesle na mokrobiologii, bylo by dobre se pokusit to odebrat co nejsterilneji a jestli mas doma zkumavky tak do nich
Jako na potvoru vsechny vybrane, take me to napadlo. Musi to byt ranni moc nebo muze byt pozdejsi (sjela bych do lekarny rano)?
A jaké léky jsi použila na horečku? Jestli ve formě čípku, bude to spíše z toho. Myslím, že bílkovina v moči není okem vidět.
@Poison Eve vzdy je lepsi „hladova“ moc
Ale to ti asi vic poradi @katule9
Aha, bere Nurofen v cipcich. Mel je v po/ut/i dnes na bolest a srazeni horecky. Ted budu za blbce, ale to muze byt z cipku?
Je fakt, ze to pusobilo mastnym dojmem, kdyz si to zpetne vybavuji, ale toto me nenapadlo ![]()
Aha tak to me taky nenapadlo, to je rozhodne z cipku
tak to bych byla v klidu a neresila to, zkumavky si zajed koupit, stejne az dobere ATB bude dr moc chtit pro kontrolu.
Vylozene nezapacha, je ted hodne nakoncentrovana, dnes kvuli bolesti pil strasne malo, ale krome te nakoncentrovane sily ne. Vcera a predevcirem pil dobre a moc byla bez zapachu.
Takze titul nejvetsi blbec dnes vyhravam ja. Me to vubec nenapadlo dat do souvislosti a nikdy jsem si toho nevsimla, ovsem moc taky nikdy nesleduji ![]()
@Poison Eve píše:
Vylozene nezapacha, je ted hodne nakoncentrovana, dnes kvuli bolesti pil strasne malo, ale krome te nakoncentrovane sily ne. Vcera a predevcirem pil dobre a moc byla bez zapachu.Takze titul nejvetsi blbec dnes vyhravam ja. Me to vubec nenapadlo dat do souvislosti a nikdy jsem si toho nevsimla, ovsem moc taky nikdy nesleduji
Ahoj kolegyne. Ditko (3roky) ma jiz cca 48 hodin horecky (max 39)/stridave teploty. Dnes na orl nafasovalo atb Amoksiklav, ma zanet stredniho ucha.
Jiz v pondeli rano jsem v nocniku jednou nasla jakoby bile pravidelne kruhy (myslela jsem, ze muz vytrel nocnik vlhcenymi ubrousky), vcera nic, dnes opet. Souvisi to se zanetem a diky atb odezni? Rano prokonzultuji telefonicky s Dr., nicmene je to na navstevu, ze bych rovnou naridila budika? Nechce se mi tam, ditko je unavene a nevyspane, antb uz uziva a oslabene mezi nemocnymi spis neco chyti. Nicmene nemam zkusenost a nechci to podcenit. Na bolest zad ci mocovych cest si ditko nestezovalo, jen na ousko.
Diky za info.