Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jazmine Achjo už někdo tady píše že budou mojí mamku trestně stíhat 😭 já jsem tak vystresovaná
@be860 píše: Více
no je to možné, nechápu, že si s maminkou nejste schopné ohlídat poslání omluvenky, vzdyt je to otázka minuty. A vy jste to neudělaly opakovaně! a pak ani nejdeš k doktorce. Co ta noha? to sis taky sama diagnostikovala, co s ní máš a že nemůžeš do školy?
Tak jestli jsi tajně chodila za školu a máma o tom věděla, tak je to i její vina, že nejste ani schopný napsat omluvenku. Kvůli jednomu incidentu nikdo sociálku volat nebude, evidentně ani nespolupracuje se školou. Je vás doma víc, máte otce?
@Jazmine píše: Více
mě je líto její matky ta z toho bude mít problémy a popotahování a proč? Protože slečna fláká už druhou školu
@pikola spolupracuje ze školou když v ní i byla a s otcem není. Ten na mě kašlal i když jsem byla malá
Tak napiš pravdu jak to bylo, ne že jste jednou zapomněli napsat omluvenku
V téhle diskuzi píšeš, že jsi do nové školy přešla po Velikonocích. Ale ta tvoje předešlá, kde řešíš OSPOD a školu, je už z 15. 3., což je před Velikonoci. Nebo to je již třetí škola v pořadí?
@be860 píše: VíceTakže jsi v nové škole dva měsice a už máš 60 neomluvených hodin?
Zakladatelka je klasický notorický absentér, který mění školu v okamžiku, kdy se stahují mračna v podobě průšvihu z počtu neomluvených hodin, aby na nové škole zkoušel stále stejnou ohranou písničku o tom, jaký je nemocný chudák, co nevěděl, že se musí dodávat omluvenky, má doktora daleko a všechno má vlastně moc daleko. Výmluvy a lži stále dokola za aktivní podpory zákonných zástupců, kteří nikdy nejsou schopni domyslet, jak svým dětem dramaticky ubližují a brání jim v životě umět něco víc, než jen se vyhýbat práci. Smutný a nekonečný příběh.
@hanka.br. Na té nové škole mám neomluvené hodiny. Na té staré jsem neměla a přešla jsem na novou školu kvůli stěhování