Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak jestli jsi opravdu chyběla ze zdravotních důvodů, tak se není čeho bát, ne? Proc se bojíš, že by te měli máme odebrat?
A proč mas teda tolik neomluvenych hodin?
To sis měla s tím záškoláctvím a simulováním rozmyslet dříve. Skola To nehlásí Odspodu kvůli pár hodinami a určitě Vás před tím zavolali s mamkou do školy a řešilo se to.
Když nenapíšeš jak to přesně celé bylo nikdo Ti neporadi ![]()
@prokr ano napsala jsem to tak jak to je. A tam ve škole mamince řekli o tom.
Absenci musí být hodně a jejich neomlouvani musí být časté, běžné. Plus treba i dalsi problemy, prospech, chovani…? Jinak za jednu pozdě dodanou omluvenku se ospod opravdu nevola. Ale neboj, u nás se deti jen tak neodebiraji…
@Midaku není to jedna pozdě dodaná omluvenka. A prospěch vůbec nechápu matematiku.
@Midaku a chování jsem milá, všechny zdravím a jsem introvert.
Uz tu jednu podobnou diskusi mas. Rady se nezmění, je to porad stejne. Navic kvuli tomu, ze doneses omluvenku o par dní později se nevola OSPOD. A uz vubec ne odebrani. Znam pripad, kdy decko od prosince nebylo ve skole, neomluvene hodiny, ale stejne se nic neděje.
@be860 píše: Více
tak proč to tam máma nešla řešit dřív když jí volali, nebo jí volali až ted a rovnou i ospod?
@be860 píše: Více
Tak kolik? Chodíš za školu? Chodíš vůbec někdy do školy?
@be860 asi nechápu já tebe… takže nechodíš do školy, nikdo ti absence neomlouvá… když už tam přijdeš, známky asi nic moc.. a divis se, že na vás posílají ospod? Základní škola je ze zakona povinna, neposilat tam dítě nebo kryt jeho zaskolactvi je zanedbání péče. Škola je povinna to řešit. Ale jak jsem psala, odebrání dítěte je až ta poslední možnost a jen kvůli zaskolactvi to téměř jistě nikdo neudělá. A určitě měla máma schůzku ve škole, kde ji řekli, co a jak a proč.