Ostrá bolest kyčle při MS

14.4.16 17:31

ostrá bolest kyčle při MS

Holky, sos :/ může mě gynekolog odeslat na rtg kyčle? Nebo to musím řešit přes obvoďačku? při MS mě totiž krutě bolí kyčel - ostrá bolest :( před dvěma rokama jsem byla na operaci s vaječníkem, kde mi ho odebrali nakonec celý, od té doby mě pobolívala kyčel, cca za dva měsíce jsem otěhotněla a bylo vše ok, a dnes bolest jak kráááááva :( (omlouvám se za ten výraz, ale normálně chvílemi nemůžu sedět) k doktorovi jsem objednaná na květen, do té doby to nějak přežiju, ale vůbec nevím, co by to mohlo být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27873
14.4.16 17:33

Jako těhotná bych se na rtg nehnala, jinak v jakém jsi týdnu? mě taky kyčle šíleně boleli, jak se to všechno roztahovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.16 17:39

Já nejsem těhotná :D psala jsem, že jsem otěhotněla před dvěmi lety - dva měsíce po operaci. Dcera má už 13 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
14.4.16 17:41

@Cinska Marenka promin to jsem nějak nepobrala :roll: můžeš se zkusit zeptat ale třeba moje gynekoložka by mě poslala k obvodní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.5.20 01:47

@Cinska Marenka teď řeším ten stejný problém.. :( dneska jsem to řešila algifenem, protože podle gynekologa je to normální :nevim: prostě jen velmi bolestivá menstruace :roll: zkus ten algifen a nebo něco takového :( držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
2.7.26 14:47

Hezky den, obnovuji diskuzi. Mam piriformis syndrom, ale zaleceny/zacviceny. Ale ted se mi poprve stalo ze pri MS me tak chytla bolest kycle, ze jsem myslela, ze vylezu z kuze. Na te same strane kde mi kdysi odebrali vejcovod. Jak ctu, nejsem jedina. Resil to nekdo vice se svym lekarem? Prisli jste na neco? Srusty, endometrioza. Navic teda mam posledni mesice divnou MS, spinim 3 dny, 1-2 dny krvacim ale malo, a pak slus. Neodpovida to stupni bolesti. Zjistila jsem tedy ze mam malo horciku po stresovem a vycerpavajicim obdobi (skuby a krece). Tak mozna vse souvisi se vsim a svaly panevniho dna pro MS a stahy delohy nejak drazdi i ty nervy v okoli kycle. Co vam pomaha? Ibalgin mi prijde ze zadny zazrak. Spise teplo, lezet a modleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí