Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, sos :/ může mě gynekolog odeslat na rtg kyčle? Nebo to musím řešit přes obvoďačku? při MS mě totiž krutě bolí kyčel - ostrá bolest
před dvěma rokama jsem byla na operaci s vaječníkem, kde mi ho odebrali nakonec celý, od té doby mě pobolívala kyčel, cca za dva měsíce jsem otěhotněla a bylo vše ok, a dnes bolest jak kráááááva
(omlouvám se za ten výraz, ale normálně chvílemi nemůžu sedět) k doktorovi jsem objednaná na květen, do té doby to nějak přežiju, ale vůbec nevím, co by to mohlo být??
Jako těhotná bych se na rtg nehnala, jinak v jakém jsi týdnu? mě taky kyčle šíleně boleli, jak se to všechno roztahovalo
Já nejsem těhotná
psala jsem, že jsem otěhotněla před dvěmi lety - dva měsíce po operaci. Dcera má už 13 měsíců
@Cinska Marenka promin to jsem nějak nepobrala
můžeš se zkusit zeptat ale třeba moje gynekoložka by mě poslala k obvodní ![]()
@Cinska Marenka teď řeším ten stejný problém..
dneska jsem to řešila algifenem, protože podle gynekologa je to normální
prostě jen velmi bolestivá menstruace
zkus ten algifen a nebo něco takového
držím pěsti
Hezky den, obnovuji diskuzi. Mam piriformis syndrom, ale zaleceny/zacviceny. Ale ted se mi poprve stalo ze pri MS me tak chytla bolest kycle, ze jsem myslela, ze vylezu z kuze. Na te same strane kde mi kdysi odebrali vejcovod. Jak ctu, nejsem jedina. Resil to nekdo vice se svym lekarem? Prisli jste na neco? Srusty, endometrioza. Navic teda mam posledni mesice divnou MS, spinim 3 dny, 1-2 dny krvacim ale malo, a pak slus. Neodpovida to stupni bolesti. Zjistila jsem tedy ze mam malo horciku po stresovem a vycerpavajicim obdobi (skuby a krece). Tak mozna vse souvisi se vsim a svaly panevniho dna pro MS a stahy delohy nejak drazdi i ty nervy v okoli kycle. Co vam pomaha? Ibalgin mi prijde ze zadny zazrak. Spise teplo, lezet a modleni.