Silné krvácení

Anonymní
11.4.16 16:53

Silné krvácení

Ahoj, předem píši, že si jdu pro názor, doktorovi jsem již volala.
S manželem jsme měli poslední sex je to cca 2,5m, s ochranou.Dle jeho k selhání nedošlo.
Během té doby jsem měla normálně MS, nic extra.
Včera mi už doznívala MS, slabě jsem krvácela, a najednou lup, vyteklo ze mě spousty krve a kousky sražené krve.
V noci to samé, jen ten kus sražené krve byl větší.
Dnes přes den nic, taková slabá doznívající MS.
Odpoledne jsem jela z práce domů, cítila jsem slabou bolest v podbřišku, a za pár okamžiků opět lup, vyteklo ze mě spousty krve, až jsem měla v momentě i proteklé kalhoty.
Volala jsem doktorovi, byl na odchodu z ordinace, říkal, že mám počkat, co se bude dít, kdyby se to zhoršovalo, tak mám přijít.
Teď v tuto chvíli skoro nekrvácím.
Omlouvám se, pokus se vyjadřuju jak hlupák, ale opravdu nevím, co si myslet…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
11.4.16 16:59

No možná jsi prodělala mikropotrat. Spousty krve ala proteklé kalhoty mívám, když si nic nedám a normálně na mě přijde ms. To nejsou spousty krve, to je jen trocha, co prostě proteče, protože jí nic nebrání. (vložka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 17:06
@berry4 píše:
No možná jsi prodělala mikropotrat. Spousty krve ala proteklé kalhoty mívám, když si nic nedám a normálně na mě přijde ms. To nejsou spousty krve, to je jen trocha, co prostě proteče, protože jí nic nebrání. (vložka).

vložku jsem měla, ale i tak protekla.
Jestli se jedná o mikro potrat, mám čekat, co bude dál?
Omlouvám se, nemám s tím zkušenost, byla jsem normálně plánovaně těhotná, nikdy nic se mi takového nestalo.

• Citovat
  • Upravit
29577
11.4.16 17:08

Nikde nečtu, že by jsi psala, že jsi těhotná. V těhotenství obvykle ms není…
Ovšem jestli se to stalo a doslova masivně nekrvácíš, tak bych to nehrotila. Plod odešel sám, příště bude líp.
A kdyby ne, nech se vyšetřit na Leidenské mutace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
11.4.16 17:11

Nemáš myom? občas náhlé krvácení s kusy sražené krve na konci mizející MS jsem takto zaznamenala, mám 1 myom sledovaný asi 3×4cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 17:14

Nemyslím si, že bych byla těhotná, poslední sex s partnerem byl před cca 2,5-3 měsíci, s kondomem.
Partner si je jistý, že při posledním sexu k nehodě nedošlo.
Mezi tím jsem měla normálně 2× MS a dorazila i dle kalendáře.
Je mi 38,už jedno dítě mám.

• Citovat
  • Upravit
15436
11.4.16 17:15
@Anonymní píše:
vložku jsem měla, ale i tak protekla.
Jestli se jedná o mikro potrat, mám čekat, co bude dál?
Omlouvám se, nemám s tím zkušenost, byla jsem normálně plánovaně těhotná, nikdy nic se mi takového nestalo.

Zkusila bych udělat těhotenský test, pokud by to byl potrat, tak by ještě měl být pozitivní. Jinak bych počkala, jak se to bude vyvíjet a při nejhorším na pohotovost. Kamarádce se stalo něco podobného - najednou velmi ale opravdu velmi silné krvácení, na ultrazvuku v nemocnici nic moc neviděli, jen vysokou sliznici. Udělali ji kyretáž a až pak podle histologii zjistili, že se jednalo o potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 17:18

Blbě se zeptám, pokud se opravdu jednalo o potrat, tak plod asi už při takové spoustě krve a hlenu asi nebude živý, že? :oops:

• Citovat
  • Upravit
29577
11.4.16 17:22
@Anonymní píše:
Blbě se zeptám, pokud se opravdu jednalo o potrat, tak plod asi už při takové spoustě krve a hlenu asi nebude živý, že? :oops:

Ne, nebude. Potrat je roven vypuzení mrtvého plodu.
Apropos-ono to může být i něco úplně jiného. Třeba se ti jen zblbly menzes. Už nejsi mládě, nějaké výkyvy mohou být směrem k menopauze.Nebo cysta. Nebo myom…

Příspěvek upraven 11.04.16 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15228
11.4.16 17:22

Mohla ti prasknou cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.16 17:24
@Anonymní píše:
Blbě se zeptám, pokud se opravdu jednalo o potrat, tak plod asi už při takové spoustě krve a hlenu asi nebude živý, že? :oops:

Těžko říct. Většinou bohu zel.. Já masivně krvacela v asi 9. tt a miminko přežilo. Utrhla se mi placenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 17:26

Cysta mě taky napadla, kolegyně jí taky měla, a měla úplně ty samé příznaky.
K doktoru se objednám, jen by mě jěště zajímalo, jestli nemůžu vykrvácet?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.16 17:28

…na poslední kontrole u gyndaře před necelým rokem na utz dělohy nic neviděl :think:
Může se za tu dobu cysta udělat? :think:

• Citovat
  • Upravit
11.4.16 18:35
@Anonymní píše: …na poslední kontrole u gyndaře před necelým rokem na utz dělohy nic neviděl :think:
Může se za tu dobu cysta udělat? :think:

Me se udělala během 6 ti týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 18:51

Zrovna nedávno jsem měla silné krvácení mimo cyklus (pár dnů po MS). Silné dle lékaře, dle mne - v té době, kdy mne vyšetřoval ještě tak hrozné nebylo, mám daleko silnější v době MS a v této síle se rozjelo po vyšetření. Závěr jeho vyšetření byl - hormonální nerovnováha. Taky mám myomy. A je fakt, že posledních pár měsíců jsem měla ovulační bolest 2× do měsíce a tento poslední už 3× po týdnu, takže to asi rozhozené bylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa