Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte někdo zkušenost a Macmiror Complex (tablety) při braní anitkoncepce? Dobrala jsem 8. tabletu a od té doby 2 dny špiním. Je možné, že tablety oslabily funkci antikoncepce?
@KaterinaRun ne, ale tyhle tablety to špinění často způsobí. HA neovlivňují, neboj.
Skoro každé antibiotikum to někdy může způsobit, myslím krvácení, ale neotěhotní se při tom
![]()
@martina.se Děkuju, zajímalo mě to špinění, vím že ant. neovlivňují funkci, jen jestli je možné, že je to tím.
@KaterinaRun píše:
@martina.se Děkuju, zajímalo mě to špinění, vím že ant. neovlivňují funkci, jen jestli je možné, že je to tím.
jj, já po něm špinila pokaždé - i v těhotenství ![]()
@KaterinaRun píše:
@martina.se A bylo to takové do hněda spíš?
jak kdy.. v těhoteství vyloženě červená, jinak hnědé špinění.. ono je to i v letáku, že to může toto způsobit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, moje doktorka mi na začátku září doporučila vynechat na měsíc antikoncepci takže jsem ji brala až od 1.října. Však od 1.října mi dala taky na výtoky prášky, mast a vaginalní tobolky značky MACMIROR. To vše jsem dobrala ve čtvrtek večer, ale brala jsem přitom i antikoncepci, ovšem v pátek přítel vyvrcholil do mne. Jen by mě tedy zajímalo zda by jsem mohla otěhotnět. Četla jsem že MACMIROR neovlivňuje funkci antikoncepce, ale raději se ještě zeptám. Děkuji za případné odpovědi.