Ostrá bolest v čípku?

Lo
6285
5.10.20 13:42

Ostrá bolest v čípku?

Dobrý den, prosím chci se zeptat, jestli někdo z vás měl před porodem něco podobného. Jsem sice podruhé těhotná, ale prvního synka jsem rodila před 7 a půl rokama, už si to nevybavuji. Jsem dnes 39+1 tt, nemám vyloženě bolesti břicha, ani podbřišku, žádné tvrdnuti, ale dnes se mi už párkrát stalo, že jsem šla a najednou mnou projela ostrá bolest jakoby do čípku, že jsem se musela zastavit a nešlo ani jít dál. A po pár vteřinach dobrý. Navíc jsem dnes už po třetí na velké a to u mě taky není obvykle :oops: Začínám být trochu nervózní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
5.10.20 13:59

To sem mela na konci těhotenství taky.. Uplne si to vybavuju a to uz je nejakej ten patek :mrgreen: hlavne po nejaky delsi prochazce to bylo hrozny. A den pred porodem sem litala na zachod taky :lol: vypada to, ze se porod kazdou chvili rozjede.. Drzim moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.20 14:11

Měla jsem to samé, znacilo to otevírání, však už to máš za pár :) u mě to bylo cca pár dní před porodem, dotoho mi teda strašně tvrdlo břicho. Řekla bych že do pár dní porodis, ne li dnes či zítra, už jen dle té stolice.. Tělo se před porodem čistí.

• Citovat
  • Upravit
146
5.10.20 14:39

Přesně jak říkají holky, tělo se čistí. Můžeš se pomalu připravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.10.20 14:41

@Lo mám to taky, jsem 38 tt.. Ale u mě je to už cca 14 dní.. Někdy fakt peklo.. Otevřená na 2 prsty, čekám, kdy se mládě spustí.. Prý je to příprava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
5.10.20 16:46

Měla jsem to u obou děti, u mě to k porodu nevedlo (nebo teda začalo to kolem 37. Týdne a rodila jsem vždy 42+0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí