FN Ostrava - náušničky

lobrastka
9.3.11 17:37

Ostrava FN- náušničky

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se ve FN Ostrava píchají náušničky, a jestli jo, do čeho je mám předtím namočit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
9.3.11 18:11

třeba vyvařit a dát do lihu z lékárny,nebo jestli ti ještě zbyl po ošetřování pupíčku :nevim: ,tak jsem to dělala já,šupla jsem to do zkumavky-čisté -s lihem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
9.3.11 18:13

jinak to dělají pediatři,i váš-vaše MuDr. :nevim: naše jen píchá
na nastřelování jsou už pak odborníci v tom zaškolení
my máme ale píchnuté a měli jsme štěstí,nic nehnisalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
9.3.11 20:47

To by mě taky zajímalo jestli to ve Fakultce v Porubě píchají už v porodnici? U dcery mi to před rokem a půl teda nikdo nenabídl. :nevim:

JJ, pediatři to sice dělají, ale většinou až po prvním očkování hexy. :wink:

Vím, že v některých porodnicích to píchají hned a měly by být namočené v lihu. Ale jestli to dělají ji v Porubě fakt nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
9.3.11 20:50

nevím,já bych tak malé miminečko,sotva vyklubané, píchat teda nenechala,hezky pak v domácím prostředí,nikdy nevíš co ve špitále lítá vzduchem,prádlo do postýlky leží kdovíkde všude.nechte to až na doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
9.3.11 20:53

A já jsem zase toho názoru, že čím dřív, tím líp. To malé mrňě to zaspí, kdežto když už to píchají cca 4 měsíčnímu (někdy i staršímu) prckovi, tak si na ta ouška sahá a víc už to vnímá :nevim:
I když my naštěstí problém neměly. Malá měla nastřelené a bez problémů, i když to bylo až kolem 5. měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.3.11 21:23

V Porubě určitě náušničky novorozencům nepíchají. Uši píchají na ORL, lze se telefonicky domluvit, teď to nemůžu najít, ale myslím, že stojí 200kč píchnutí jednoho ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobrastka
10.3.11 11:50

První holčičku jsem rodila ve Zlíně, tam to píchli hned v porodnici. Malou odnesli a pak mi ji přinesli už nazdobenou :kytka: Teď budu rodit v Ostravě a ráda bych si Nelinku odnesla domů taky už s náušnicema.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty