Osypané chodidla ,ručičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
6.7.23 12:26
@marcellia píše:
No, my dostali antibiotika, crp mela zvyseny, ale dala ji je pro jistotu.
Jinak zbytek samozrejme musel projit urcitym vyvojem..

Jo tak to jo, to jste fakt schytali extremne :hug: Ale bezne nebyva duvod, proste viroza…vetsinou za par dni odezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
7.7.23 12:55

@sabinahanz syn měl stejně osypané nohy, když mu rostly zuby a měl teplotu. Byla jsem s tím u lékaře, ten mi řekl, že to je z teplot. A je pravda, že to takto měl většinou u teplot pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.7.23 01:51

@sabinahanz
Ruce noha pusa. To prejde, mozna mu pak sleze par nehtu. Dr. netreba.
Do 38,5 to neni horecka, to je fakt zbytecny srazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.7.23 08:26

Uz je to par dni co jsem to tu resila, doktorka ze to muze byt i 6ta nemoc, crp bylo nizke-12.. teploty stale neustupuji, jen na chvili..mame furt kolem 38,3 az 39,3..rano je to lepsi teplotu nema ale behem dne uz zas podavame paralen cipky a nekdy uz i po 3h musime kombinovat s nurofenem cipkama..zhorsili se pupinky (viz foto)jsou daleko vetsi a jsou po celych nohach a rukach, na brise..je vikend jeli by jste na pohotovost 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.7.23 09:24
@sabinahanz píše:
Uz je to par dni co jsem to tu resila, doktorka ze to muze byt i 6ta nemoc, crp bylo nizke-12.. teploty stale neustupuji, jen na chvili..mame furt kolem 38,3 az 39,3..rano je to lepsi teplotu nema ale behem dne uz zas podavame paralen cipky a nekdy uz i po 3h musime kombinovat s nurofenem cipkama..zhorsili se pupinky (viz foto)jsou daleko vetsi a jsou po celych nohach a rukach, na brise..je vikend jeli by jste na pohotovost 8o?

Co presne by s nim na te pohotovosti podle tebe meli udelat…?
Neudelaji nic :nevim:. Jenom si uzijes petihodinovy vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
8.7.23 09:29

@sabinahanz hele, tady ti každý napíše jo, jeď nebo ne, nejezdi. Ale matka jsi ty a pro pohodu dítěte a jeho uzdravení je důležitá pohoda tvoje. Takže pokud se bojíš, nejsi v klidu, zařiď se jak potřebuješ. Proto jsou tyhle dotazy na webech nakonec vcelku k ničemu, každý ti odpoví podle sebe, což je pro tebe relevantní asi jako sousedovic svíčková k obědu.

• Citovat
  • Upravit
5889
8.7.23 09:41

Syn u toho přišel o nehty, ale jinak byl průběh celkem klidný. Čekala jsem vždy, až nehet sleze sám a v tu chvíli měl pod ním už půlku nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.7.23 20:54

Dekuju vsem za odpovedi..moc sem asi plasila no vite jak..moje prvni dite :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí