Otázky na státnice VŠFS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Otázky na státnice VŠFS
Zdravím, nemáte někdo prosím otázky ke stanicím obor aplikována informatika na VŠFS? Studii na Bakaláře a napadlo mě zda někdo otázky nemá.
Děkuji moc Petula ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Víš co je nejlepší? Když si člověk vypracuje okruhy sám. Tím se učí a něco v té hlavě si uloží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Víš co je nejlepší? Když si člověk vypracuje okruhy sám. Tím se učí a něco v té hlavě si uloží.
Souhlas. Je to vopruz, ale pak jako když najdeš.
Já si vždycky nakoupila barvičky a hezké sešity (miluju to), vypracovávala ručně, a mělo to i takový příjemný tón. Teda tak “příjemný”, jak příprava na státnice může být. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za OT.
@Petula116 můžeš mi prosím napsat svoje zkušenosti s tímto studiem? Uvažuju o něm v kombinované formě.
Doporučila bys ho z hlediska kvality a přínosu pro vzdělání v tomto oboru? Vím, že je to soukromá VŠ, nepotřebuji titul jako takový, ale nějaké systematické vzdělávání v tomto oboru, které by mi dalo určitý rozhled a mohla bych se pak na jeho základě profilovat dál.
Prosím o anonym, nechci, aby známí, kteří sem chodí věděli, co plánuju. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: VíceAhoj, jestli porad vahas. Jsem na skole a je to hodne narocne. VSFS v ekonomickych oborech je relativne lehka. To ale neplati pro AI. Temer polovina studentu kombinovaneho studia neudela ani prvni semester a do druheho ročníku se dostane cca 40%. Polovina z nich opusti skolu v prubehu druheho rocniku. Skolu zastresuji z velke casti profesori a docenti z MatFyzu nebo jsou to lidi co MatFyz/CVUT vystudovali a podle toho to tam i vypada. Nic nedostanes zadarmo. Casova narocnost je obrovska. Skola deklaruje, ze je bez predpokladu - co bych rekla ze je zavadejici. Programovani narocne, databaze narocne, kyberneticka bezpenost narocna… ani nevim kt. predmet bych oznacila jako lehký. Snad matematika a statistika je v pohode protoze Ulrychova a Majovska jsou hodne dobre ve vykladu latky. Ale takovy Lansky, Pergel, Nulicek, Cepek - to jsou draci.
Jestli mas skutecne zajem udelat AI, tak si urcite podej prihlasku ke studiu. Po ukonceni studia, budes v informatice na velmi slusne úrovni. Ale jestli to chces jen zkusit nebo nemas na to nemas časový prostor, tak to nema smysl.
- Citovat
- Upravit