Otec chce vzít dítě k moři

Anonymní
17.1.24 17:18

Otec chce vzit dite k mori

Dobry den, mam dite v plne peci, cca 10 dnu v mesici je u otce..Od soudu mame dohodnuto, ze ho v lete muze mit 10 dnu. Ted mi psal, ze s nim chce jet k mori. Synovi jsou teprve dva. Nelibi se mi to. Musim souhlasit?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
18626
17.1.24 17:19
@Anonymní píše:
Dobry den, mam dite v plne peci, cca 10 dnu v mesici je u otce..Od soudu mame dohodnuto, ze ho v lete muze mit 10 dnu. Ted mi psal, ze s nim chce jet k mori. Synovi jsou teprve dva. Nelibi se mi to. Musim souhlasit?

a proč se ti to nelíbí? V čem je problém?

• načítám...
3165
17.1.24 17:20

Co by za to jiný mámy daly.

• načítám...
27081
17.1.24 17:23

Chápu, když jsou dítěti jen 2 roky. Ale kdybys s ním chtěla jet k moři ty, vadilo by ti, že by ti to jeho otec nepovolil? :nevim:

• načítám...
Anonymní
17.1.24 17:23

Jsou mu jen 2 roky a v lete ho nechal 2 dny chodit s klistetem napriklad. Je to tatik jen na hrani jinak to stoji za…

• Upravit
Anonymní
17.1.24 17:24

@cecetka ja mam dite v plne peci tak se snad ptat nemusim ne? Ja resim zda to dovolit musim nebo nemusim. Poradenstvi jine nechci diky.

• Upravit
81179
17.1.24 17:25
@Anonymní píše:
Jsou mu jen 2 roky a v lete ho nechal 2 dny chodit s klistetem napriklad. Je to tatik jen na hrani jinak to stoji za…

Znovu - kdybys chtěla k tomu moři vzít dítě ty a on by byl proti. Vadilo by ti to?

• načítám...
3165
17.1.24 17:26

Musíš. Je to těch jeho 10 dní v létě. Když budeš férová, přidáš mu ještě 2, aby měli delší pobyt.

• načítám...
81179

Musela by ses ptát. Nemuzes jen tak bez souhlasu rodiče odvézt dítě do ciziny, si myslím.

• načítám...
7133
@Anonymní píše:
Jsou mu jen 2 roky a v lete ho nechal 2 dny chodit s klistetem napriklad. Je to tatik jen na hrani jinak to stoji za…

Tak to sis to dítě měla udělat s někým jiným.
Až pojedeš v létě někam Ty, budeš se ho taky ptát, zakazovat..?

• načítám...
840
17.1.24 17:27

Buď ráda, že se o něj delší dobu postará, můžete si třeba každý den volat přes videohovor, aby ses ujistila, že je vše v pořádku. Kluk bude mít pěkné zážitky a ty si mezitím můžeš hezky odpočinout :)

• načítám...
27081
17.1.24 17:28
@Anonymní píše:
@cecetka ja mam dite v plne peci tak se snad ptat nemusim ne? Ja resim zda to dovolit musim nebo nemusim. Poradenstvi jine nechci diky.

To se pleteš. On to příště může nepovolit tobě.
S tebou bude asi těžká domluva, že? :?

@Anonymní píše:

S tím se musíš smířit. Sama jsi mu takového otce vybrala.

• načítám...
Anonymní
17.1.24 17:28

@klkakla nemuzeme otec ditete nespolupracuje a kdyz je u nej tak nic nevim.

• Upravit
Anonymní
17.1.24 17:29

@cecetka byla jsem s nim 10. Let a po porodu mi utekl za kolegyni z prace. Sorry to sem fakt netusila ze se stane. Kdyz jsme byli spolu choval se jinK

• Upravit
102511
17.1.24 17:31
@Anonymní píše:
@cecetka ja mam dite v plne peci tak se snad ptat nemusim ne? Ja resim zda to dovolit musim nebo nemusim. Poradenstvi jine nechci diky.

To, že máš dítě v peči neznamená, že on by byl rodičem nižší kategorie, tedy ne, na to na co se nemusíš ptát ty jeho se nemusí ptát ani on tebe.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix

• (4.6) + 14 recenzí

King plus