Otec u plánovaného císaře v Podolí

1372
26.5.13 18:10

Otec u plánovaného císaře v Podolí

Ahoj maminky :mavam:
Chtěla bych se zeptat kolik teď stojí přítomnost otce u plánovaného císaře v Podolí?Mám termín na září. U prvního mimi kdy jsem taky rodila plánovaným císařem nás to nějak nenapadlo a teď bych tam manžela měla moc ráda a on taky souhlasí.
Taky bych se chtěla zeptat na cenu a jak to probíhá? Jestli ty penízky vůbec stojí za to a nebude stát někde za sklem? A jestli bude moct fotit a bude se mnou moct být až do konce? Díky moc za odpovědi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1329
26.5.13 18:16

Myslím, ze 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.5.13 18:53

Ahoj,
rodila jsem planovanym SC v listopadu, takze pomerne zcerstva…
Otec u porodu stoji 1500,– a probiha to tak, ze ty jedes se zrizencem a manzel jde jinymi dvermi nez ty. Meli by ho navest. Zatimco tebe prendavaji na operacni lehatko a pak ti davaji spinal (nevim, jak u celkovky, tak podle me byt nesmi) se prevleka a ten muj byl ve stejne mistnosti s doktorem a prisli stejnymi dvermi. Zaroven tam musel ukazat doklad o zaplaceni.
Pak me polozili, davali tu plentu prede me a on si sednul za me. Byl tam celou dobu a mohl mi klidne neco vypravet. Sedel vedle anestezilozky. Klidne mohl fotit a natacet, ale jen jakoby me za plentou. To jsme nedelali, fotil az pak malickou a pak me s malickou zatimco mi sili bricho. Jak vyndali malickou, tak mi rekl par hezkych slov a hned si ho brali za ni, aby ji sel okouknout, pochovat a vyfotit a pak mi ji donesli :D Ja jsem byla rada, ze tam byl. Pak ho vyslali ven a me odvezli na jip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.5.13 19:18

Jen tak malo? pred 5 lety to bylo asi 5 tisic za cisare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
26.5.13 19:32

Ja jsem tam rodila ted v unoru a platili jsme 1500,– po manzelovi chteli potvrzeni jeste nez sel za mnou na sal. Jinak sedel celou dobu vedle me ahladil me, maleho mi ukazali hned jak ho vytahli, ale jen na mrknuti a odnesli ho rychle dozadu ocistit a vysetrit, manzel sel s nima a vse fotil a tocil, pak mi maleho uz zabaleneho prinesli. Jestli chces jeste nejake info, napis mi do zpravy, rada ti odpovim ;) ja myslim, ze ty penize za to staly, byli jsme oba dojati :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
26.5.13 19:55

Super holky, moc díky za vyčerpávající info :palec: 1.500,– je super cena, já jsem někde četla 2.500,– takže jsem mile překvapená :dance:
Jestě mám teda pár otázeček:
Když mi teda budou píchat ten epidural, tak tam manžel ještě nebude? To příjde až s dr.? Mě totiž napíchli a doktor byl u akutního případu a celý porod se mi o hodinu zpozdil, takže jsme kecali s anestezioložkou, tak doufám kdyby tohle zase nastalo, že ho ke mě pustěj a nebude někde muset hodinu čekat :mrgreen:

Pak jsem nepochopila to s tím focením, oni ho pustěj za tu plentu nebo ne?? :think:

A když malou ošetřili a mě zašívali, tak mi jí tak deset min nechali a pak odnesli za manželem na chodbu a ne oddělení do vyhřejvanýho lůžka, tak to už bude muset manžel taky odejít? Nebo ho u mě nechají až do úplného konce než mě povezou na jip?

A na jip asi nebude moct vůbec, že? To jsem ho u prvního porodu viděla až druhý den odpoledne když mě převezli na normální oddělení :(

A ještě jsem se chtěla zeptat, mě bylo 2× špatně, když mě otvírali a pak zašívali, prý je to normální jak klesá tlak a má to tak každá maminka, chtělo se mi zvracet a strašně se i motala hlava a všechno jim tam začalo pípat, tak se chci zeptat jestli ho nebudou vyhazovat a nechají ho u mě? :mrgreen:

Snad vše, moc vám děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.5.13 21:12

Jsem napsala dlouhej prispevek a on se mi smazal… :zed: tak znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.5.13 21:25

Mne zacali napichovat, az kdyz meli jistotu, ze je tam doktor. Takze by se tvuj pripad nestal. Hlavne si myslim, ze by asi akutni pripad vzal nekdo jinej, kdyz jde o planovanej cisar. A vlastne manzel tam prisel hned kdyz me pokladali. A i s doktorem, protoze pak natahli tu plentu zelenou a on uz se me ptal, jestli citim tohle - necitila jsem nic, takze ani nevim, co mi delal.

S tim focenim - je za plentou u tve hlavy. K brichu ho nepusti, aby delal reportaz :mrgreen: I kdyz muj manzel mi do bricha nechtene nahledl - stoupl si, aby me vyfotil s malou, kdyz jsem s i ji mazlila. A kouknul bokem a videl diru :mrgreen: bylo mu z toho ouvej.

Jinak manzel se mnou byl az do konce na sale. Ja jsem si mazlila malou a on tam s nami byl. Pak jsem byla uz unavena a rekla jsem jim, ze ji mohou odnest. Vzali ji na oddeleni sestinedeli. A ja jsem chvili potom hned jela taky a manzel odesel zase jinymi dvermi, ale videla jsem ho hned na chodbe. Na jip se mnou nemohl. Poslali ho pro me veci na oddeleni rizikoveho tehotenstvi, kde jsem byla noc pred zakrokem a ty odnesl na pokoj - mela jsem nadstandard. A pak uz s jeho rodici obdivovali malou na sestinedeli. :lol: jo a rekli mu, aby si zavolal na jipku v 16, aby mu rekli co se mnou je a tak. Nevydrzel to a volal uz ve dve a sestra mi telefon donesla. Na pokoj za nim me prevezli uz v osm vecer, protoze jsem mela nadstandard a uz jsem prudila a premlouvala doktorku, ze na jip byt nechci.

Mne spatne nebylo, nic jsem necitila. Ale stala se mi jina vec. Kdyz malou vytahli a ona zacala plakat, tak jsem se rozbrecela taky a stoupl mi tlak a zacalo mi zbesile busit srdce. Ty pristroje tam jim zacaly pipat jak blaznivy a slysela ze anesteziolozka rika: „tachykardie“. No a naklonila se ke mne, zacala me hladit a rikala mi, ze se musim uklidnit, dychat a prestat plakat, ze jinak me bude muset uspat a ja malou neuvidim. Jo a pichli mi neco. No a manzel tam byl primo u toho. A nikam ho nevyhaneli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
26.5.13 22:31

@Lorelai1806 Díky moc za vyčerpávající info :palec:

No taky to nechápu proč mě tam nechali hodinu čekat :roll: Hlavně jsem byla první na řadě a v osm měli začít a řekli manželovi, že okolo půl 9 malou přinesou. Jenže začali až v děvět, takže se vše o hodinu posunulo a anestezioložka říkala, že už mu nikdo nemůže přijít říct, že se to posune, že už nemůžou ven, takže chudák nic nevěděl a myslel si bůh ví co :,(
Taky telefonem odvolali pediatra aby tam tu hodinu nečekal a řekli mu ať je na telefonu, jenže na to zapomněli a nikdo mu nezavolal. Takže malá už byla skoro venku a oni tam začali plašit ať okamžitě zavolaj pediatra, no hroznej humbuk, já jsem si myslela, že se malý něco stalo :cert:
Ale jinak jsem byla v Podolí spokojená a už se tam v září těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
27.5.13 09:21

@Nikka77 ja nez jsem sla na sal, tak jsem cekala nachystana v takove mistnosti pred salem a tam za mnou prisel manzel, musel se cely prevlect do toho jejich munduru vc. rousky a tam jsme cekali spolu. Behem cekani si zapsali jaka mame jmena pro deti a dali mi cislo, pak na sal uz jsme sli spolu s manzelem, pichli mi epidural, za chvilku se zeptali, jestli mi brni nohy, tak jsem jim rekla, ze nebrni, ale ze mi do nich jde strasne prijemne teplo :mrgreen: pak jsme kecali s anesteziolozkou a ona najednou - zadecek uz mame venku! a ja coze?? 8o to uz se operuje? tak se zacali vsichni smat…ja jsem fakt vubec nic necitila, zadne tlaky, tahani, ani mi nebylo spatne :nevim: no fakt jsem byla strasne prijemne prekvapena.

Za plentu ho asi nepusti, ale jestli bude chtit, muze nakouknout ;) ja jsem manzelovi ze srandy rekla, at se mrkne kolik je tam doktoru a ten mi poklepal na celo, jestli jsem se nezblaznila :lol:

Az te zasiji, tak mimco odnesou a manzel s tebou pojede az na JIPku, tam uz se s tebou bude muset rozloucit ;) daji mu telefonni cislo, kam si muze zavolat, kdyz s tebou bude chtit mluvit. Mobily jsou na JIP zakazane, ale ja jsem chytla zrovna dobrou smenu. Mobil mi dovolili, ale jen na sms. Druhy den uz byla jina smena a ta mobily striktne zakazovala.Ale to mne uz bylo jedno, protoze me rano stejne prevazeli na pokoj. Takze se kdyztak normalne zeptej, bud ti ho dovoli nebo ne…za zeptani nic nedas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.5.13 16:32

@marfra Díky za info, já měla na jipce mobil celou dobu :jazyk: Když jsem se trochu prospala a poprvý mi tam přinesli malou, tak jsem se ptala sestřičky kde mám vůbec věci a telefon? A ona: „Jéé, no vidíte, tady ve skříňce“ a podala mi ho, tak jsem jí řekla, že jsem myslela, že jsou tady telefony zakázaný? A ona na mě, že když si vypnu zvuk, tak je to ok :palec: Takže jsem si celej večer volala s manželem, ještě i o půlnoci a rozesílala mmsky malý. Dokonce sestřička co mi jí přinesla na přiložení a na pomazlení, tak nás ochotně fotila :mrgreen: Fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.13 17:41

Taky musím pochválit podolí - ve srovnání s prvním byl druhý porod (loňský) s úplně jiným přístupem - a to i na jip i na šestinedělí - ve všech případech (kromě jídla - tam holt ke zlepšení nedošlo; a operace samotné - ta byla poobakrát fakt profi)k výrazně lepšímu!

• Citovat
  • Upravit
5411
6.5.14 17:50

Ahoj holky, ozivuji tema se stejnym dotazem.. Kolik stoji otec u planovaneho cisare v podoli ted, v roce 2014 a bude se mnou primo na sale sedet mi u hlavy? Slysela jsem, ze musi byt nekde za sklem a kdyz by byl u me tak to stoji 3000,– je to pravda??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.5.14 18:35

@Denis11 Ahoj tady to urcite najdes. http://www.upmd.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.5.14 19:37

@Denis11 - taky budeš rodit v Podolí císařem?
já jo, ale manžel mi řekl, že u toho být nechce a i když jsem si říkala, že by mě aspon držel za ruku. Tak ho k tomuhle přemlouvat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková