Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, rodila jste některá v nejbližší době nebo se chystáte rodit ve Vinohradech??
Ahoj já tam budu rodit během 14 dnů, dnes jsem tam byla zrovna v poradne
Jo a co ti pověděli? Já se tam chystám na předporodní kurz, doufám, že mi všechno vysvětlí. Nikdy sem nerodila a připadám si jak debil…
@martina1988 Já mám rodit až v září, rodilas tam teď někdy? Co bylo špatně?
Já tam rodila 2× a až na příšerné sestřičky, tak spokojenost. Doktoři jak na císař, tak na normální porod super a dobrý přístup. Na předporodním kurzu jsem nebyla a myslím, že je to zbytečné. Sestřičky mi během porodu řekly, co mám dělat a bylo to ![]()
Mě říkal můj gynekolog ať si vyberu jakoukoliv porodnici v Praze mimo Vinohrad-prý to tam nestojí za nic. Tak jsem si vybrala teda jinou ![]()
@ronkap Rodila jsem tam když byli porodnice plné a leželi jsme dole na gynekologii což by se dalo ještě pochopit, ale že nám vozily mimča jen na kojení celé tři dny cca po třech hodinách na deset minut to pro mě bylo moc
domů jsem odcházela nerozkojená se slovy ať koupím UM:-( Rozkojila jsem se doma a druhý porod u Apolináře a tam jsem byla spokojená. Ale jak píšu je to hodně věc názoru a hlavně jsem chytla špatný období a to uděla taky dost.
Tak mně malého nechali na pokoji pořád. Jen hned po porodu musel se vyhřát tak jsem ho nějakou dobu neviděla, ale pak po tom, co jsem se cítila dobře mi ho už nechali pořád.
Tak já byla ve Vinohradech 2× a chystám se potřetí- kromě jedné PA u prvního porodu (r2009) si nemůžu na nic stěžovat.. myslím, že všude je to hlavně o tom, na koho člověk narazí a taky na nárocích člověka - samozřejmě, že s tím, že bych měla dítě někde a vozili by mi ho po třech hodinách bych těžce nesouhlasila!! to nechápu, že je ještě někde možný
..
Rodila jsem tam v lednu. Prostory jsou zastarale. Kdyby rodily dve najednou, tak si to nedokazu predstavit. V poradne je to na dlouho, ale to asi vsude v praze. Asi bych si dokazala predstavit rodit i jinde, ale v tu chvili mi to bylo jedno, a to mam rada pohodli atd. Nektere sestry k*avy, ale to je proste o lidech, a myslela jsem si o nich svy, nic si nebrala osobne.
@Verun83 Já si právě taky myslím, že je to o lidech a na idiota člověk může narazit vždycky…myslím si že nejsem náročná, jen se bojím porodu a potřebuju, aby se mnou ti lidé komunikovali a řekli co a jak bude nebo co můžu čekat.
@ronkap píše:
@Verun83 Já si právě taky myslím, že je to o lidech a na idiota člověk může narazit vždycky…myslím si že nejsem náročná, jen se bojím porodu a potřebuju, aby se mnou ti lidé komunikovali a řekli co a jak bude nebo co můžu čekat.
je to opravdu o lidech, já tam rodila před půl rokem a až na dvě novorozenecký nepříjemný sestry úplně v pohodě, já měla štěstí při porodu na naprosto úžasného doktora (mudr. Záhumenský) a i úžasné porod. asistentky…Ničeho se neboj, recenze nečti, na každou porodnici najdeš hrozný i výborný recenze, to by sis nevybrala…Hodně štěstí
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.