Otěhotněl někdo přes dvě ochrany?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.4.23 15:19

Otehotnel nekdo přes?

Ahojky. Mám 2male děti a s chlapem používáme 2 ochrany kondom a ještě si zavadim globuli pharmatex. Menstruaci mívám pravidelnou cca 27DC v únoru byla 29Dc dneska mám 29Dc a menstruace nikde když to beru z průměru tak mám 2dny zpoždění. Co si vybavují styk v plodný dny s kondomem a s pharmatexem. Bolí mě podbřišek jako by to už mělo dojít 1.5dne a před chvílí mě pichalo na vaječníku. U gynekolozky sem byla před 3tydny takže žádný cysty nic. Na test nemám odvahu ještě doufám že to dojde myslím že to mám tím že držím poslední 6tydnu režim s malým kalorickym příjmem a nachodím 7km denně. A nebo že by to nějak proteklo a pharmatex nefungoval. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35723
10.4.23 15:24

https://www.emimino.cz/…tnet-494416/

Budeš se ptát každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
10.4.23 15:29
@Anonymní píše:
Ahojky. Mám 2male děti a s chlapem používáme 2 ochrany kondom a ještě si zavadim globuli pharmatex. Menstruaci mívám pravidelnou cca 27DC v únoru byla 29Dc dneska mám 29Dc a menstruace nikde když to beru z průměru tak mám 2dny zpoždění. Co si vybavují styk v plodný dny s kondomem a s pharmatexem. Bolí mě podbřišek jako by to už mělo dojít 1.5dne a před chvílí mě pichalo na vaječníku. U gynekolozky sem byla před 3tydny takže žádný cysty nic. Na test nemám odvahu ještě doufám že to dojde myslím že to mám tím že držím poslední 6tydnu režim s malým kalorickym příjmem a nachodím 7km denně. A nebo že by to nějak proteklo a pharmatex nefungoval. Děkuji

Už zas?
Začni pořádně jíst a nebudeš mít takový problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8361
10.4.23 15:38

Raději se pořádně najez a nezakládej denně stejné příspěvky s dotazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie