Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:
ano, dobre chapes
díky,aspoň něco jsem pochopila
![]()
Ahoj mam dotaz z pritelem sme mely styk v dobe kdy sem mela menstruaci a on se do me udelal a nejen jednou ale vickrat. menstruaci mam hodne nepravidelnou dostala sem to ted po 4 mesicich a predtim sem to nemela asi pul roku. muzu bejt tehotna? nebo alespon je tam nejaka pravdepodobnost?? dekuju
Ahoj mam dotaz z pritelem sme mely styk v dobe kdy sem mela menstruaci a on se do me udelal a nejen jednou ale vickrat. menstruaci mam hodne nepravidelnou dostala sem to ted po 4 mesicich a predtim sem to nemela asi pul roku. muzu bejt tehotna? nebo alespon je tam nejaka pravdepodobnost?? dekuju
@Azurinka já otěhotněla poslední den MS…už jsem to měla málo s tak jsme šly na to a klidně říkám že může do me, že to ješte mám…a teď z toho mám 6mesicni dítě:)))) ![]()
@gina76 a můžu se zeptat kolikátý den cyklu to byl a jak jsi je měla předtím dlouhé?
Obecně..spermie vydrží v příznivém prostředí až 5dní, běžně 3. Takže pokud do té doby od skončení MS přijde ovulace, otěhotnění je možné. Ale stává se to ženám, které mají ovulaci brzy a krátké cykly.
Kazdopadne ms neni formou antikoncepce, takze se pri ni da otehotnet. Pokud dite nechcete, tak se chrante jinak. Pokud ano, tak hodne stesti.
@andelka83 ty jo takhle ti to přesně nepovim podle me to byl 6 nebo 7 den ![]()
@gina76 no, jestli máš krátké cykly, a ovu třeba už 11DC, tak je otěhotnění určitě možné.
@andelka83 to úz ješte fuk..v každým případě už to nedovolim ![]()
@gina76 píše:
@Azurinka já otěhotněla poslední den MS…už jsem to měla málo s tak jsme šly na to a klidně říkám že může do me, že to ješte mám…a teď z toho mám 6mesicni dítě:))))
@boball tak aspoň vyvracime ty plodný dny nekdy za pulkou:)) ![]()
@gina76 píše:
@boball tak aspoň vyvracime ty plodný dny nekdy za pulkou:))
To, jo. V půlce bych se dětí asi nikdy nedočkala, kdysi jsem tak jezdila za manželem na vojnu, a za dva roky nic. ![]()