Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stále pátrám na netu,ale marně. Kamarádka měla menzes a měla nechráněný styk s přítelem, teď se mě zrovna ptá jestli je možné otěhotnět. Já za sebe ji odpověděla,že asi ne,protože při MS vlastně jde neoplodněné vajíčko ven… Mýlim se??? ![]()
Na tohle se nedá snadno odpovědět, záleží, kdy má ovulaci a to, předpokládám, neví. Já jsem schopná otěhotnět i při MS, ale takových zas tak moc není. Moc jsem neporadila, co ![]()
Kamarádka měla ovulaci dva dny po MS(otěhotněla), tak proč ne při…?
muze
ja otehotnela posledni den menzes a tutove tam ty spermie tyden nebyly
takze ano- a to jsem dva roky predtim hedala ovu uprostred cyklu ![]()
pravděpodobnost je malá...... ale pokud je (dost chytlavá) tak proč ne.
Prostě jsou holky, co otěhotní, ani neví jak, ale pak je spousta, které prostě ne a ne a ani šance 25% při nechráněném styku v době prokázané ovulace pro ně není dost.
pravděpodobnost je malá...... ale pokud je (dost chytlavá) tak proč ne.
Prostě jsou holky, co otěhotní, ani neví jak, ale pak je spousta, které prostě ne a ne a ani šance 25% při nechráněném styku v době prokázané ovulace pro ně není dost.
Tak já podle mojí bývalý gyndr otěhotněla 2. den menstruace.. Věřím, že se to může klidně stát, ale na druhou stranu přece vím, kdy s chlapem něco mám a kdy ne, že. A jelikož bych při MS prostě nikdy netento…
… tak musím brát i termín porodu s rezervou ![]()
Verca182 píše:
Tak já podle mojí bývalý gyndr otěhotněla 2. den menstruace.. Věřím, že se to může klidně stát, ale na druhou stranu přece vím, kdy s chlapem něco mám a kdy ne, že. A jelikož bych při MS prostě nikdy netento…… tak musím brát i termín porodu s rezervou
Prosím tě, jak souvisí to, kdy jsi s někým „tento“ s tím, kdy jsi skutečně otěhotněla? Vzhledem k tomu, že spermie vydrží životaschopné cca 5 dní a prostě si počkají, tak v tom nevidím problém, vzhledem k tomu, že to u tebe mělo údajně být 2.den MS ![]()
ahoj,
krv je pre spermie velmi zivotodarne prostredie, vydrzia v nej skutocne dlho, 5 dni je ale maximum, michaella, ![]()
ovulacia kludne moze byt pocas menstruacie. ak ma kamoska kratke cykly- okolo 19 dni, tak mava ovulaciu pocas ms. ak ma cykly 28 dni, tak sa nemusi nicoho bat ![]()
Azurinka píše:
právě ,že nemá… říkala něco přes 35
tak potom sa nema coho bat, lebo v tom pripade ma plodne dni okolo 20-24 dc ![]()
stejně se bojí, ale dobře ji tak
( v dobrém) nedává si pozor
soldi píše:Azurinka píše:tak potom sa nema coho bat, lebo v tom pripade ma plodne dni okolo 20-24 dc
právě ,že nemá… říkala něco přes 35
teď jsem se dozvěděla,že 40
tak je to možný ?
tak este raz- ovulacia nastava 12-16 dni pred zaciatkom nasledujucej ms. cize ak ma cyklus 40 dni, tak ovulacia je niekedy medzi 40 minus 12 az 16 dni ![]()