Otěhotnění po postinoru

Anonymní
25.2.19 15:41

Otěhotnění po postinoru

Ahojky holky. 7.2. se do mě pritel omylem udělal. Do 50hodin jsem si zajela pro postinor a cca za 4 dny jsem to dostala. Nejdřív jsem spinila, pak den krvácela, den pauza a zase špinění. :roll: už týden u sebe pozoruji velké výkyvy nálad, bolesti v podbřišku, nevolnosti od žaludku, únavu a nafouklé břicho. Jaká je pravděpodobnost, že postinor nefungoval? Je vůbec možný, abych byla v tom nebo je to něčím jiným? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
25.2.19 15:56

Padesát hodin je dost, otěhotnět můžeš i když si ho vezmeš okamžitě. Stoprocentní to není. Udělaj si test, už by to bylo nejspíš vidět.

• Citovat
  • Upravit
8
25.2.19 16:02
@Janli píše:
Padesát hodin je dost, otěhotnět můžeš i když si ho vezmeš okamžitě. Stoprocentní to není. Udělaj si test, už by to bylo nejspíš vidět.

Je to možný, i když jsem to dostala? Test mám v plánu udělat zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.19 16:03

Je to možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 16:10

Nemyslím si, že to je tehotenstvim, i kdybys těhotná byla.
Vsugerované. Šance na otěhotnění tam ale je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.2.19 16:12

Ad dotaz: Je to možné

OT: Hmm omylem :-) Udělat omylem se fakt nejde… buď nestačil vylézt a možná něco ukáplo, nebo to tam prostě pustil, protože ho to vzrušovalo „jet“ až do konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 16:27

Taky se mi jednou stalo, prasknul kondom. Vzala jsem postinor do 48 h. Těhotná jsem naštěstí nebyla, ale ten koktejl chemie mi taky s tělem udělal slušnou paseku.

Podle mě je mnohem větší šance, že těhotná nejsi, než že jsi. Pro jistotu za měsíc těhotenskej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.2.19 16:35

Mne postinor rozhazel cely cyklus a bylo mi taky i zle. Je to zasah do tela. Muzes to mit z toho. Pokud jsi to dostala nemela bys byt v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí