Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Padesát hodin je dost, otěhotnět můžeš i když si ho vezmeš okamžitě. Stoprocentní to není. Udělaj si test, už by to bylo nejspíš vidět.
@Janli píše:
Padesát hodin je dost, otěhotnět můžeš i když si ho vezmeš okamžitě. Stoprocentní to není. Udělaj si test, už by to bylo nejspíš vidět.
Je to možný, i když jsem to dostala? Test mám v plánu udělat zítra ![]()
Nemyslím si, že to je tehotenstvim, i kdybys těhotná byla.
Vsugerované. Šance na otěhotnění tam ale je.
Ad dotaz: Je to možné
OT: Hmm omylem
Udělat omylem se fakt nejde… buď nestačil vylézt a možná něco ukáplo, nebo to tam prostě pustil, protože ho to vzrušovalo „jet“ až do konce ![]()
Taky se mi jednou stalo, prasknul kondom. Vzala jsem postinor do 48 h. Těhotná jsem naštěstí nebyla, ale ten koktejl chemie mi taky s tělem udělal slušnou paseku.
Podle mě je mnohem větší šance, že těhotná nejsi, než že jsi. Pro jistotu za měsíc těhotenskej test.
Mne postinor rozhazel cely cyklus a bylo mi taky i zle. Je to zasah do tela. Muzes to mit z toho. Pokud jsi to dostala nemela bys byt v tom.
Ahojky holky. 7.2. se do mě pritel omylem udělal. Do 50hodin jsem si zajela pro postinor a cca za 4 dny jsem to dostala. Nejdřív jsem spinila, pak den krvácela, den pauza a zase špinění.
už týden u sebe pozoruji velké výkyvy nálad, bolesti v podbřišku, nevolnosti od žaludku, únavu a nafouklé břicho. Jaká je pravděpodobnost, že postinor nefungoval? Je vůbec možný, abych byla v tom nebo je to něčím jiným?