Otevřené hrdlo na 2 cm

470
13.8.11 19:30

Otevřené hrdlo na 2cm

Ahojte holky, jsem v 35 + 5tt a byla jsem na kontrole,kde mi doktorka rekla,že jsem otevřená na 2cm,pak mi rekla,ze mám ještě týden vydržet a nerodit, a že mě pak hned pošle do porodnice. Tzn. že si mě tam už nechají na pozorování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3544
13.8.11 19:38

ne, spíš na porod… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.8.11 19:42

ale já jsem takhle byla měsíc :-))taky mě strašili,že bdu rodit dokonce už od 30.tt nakonec jsem rodila 39+3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.8.11 20:45

Jsi na dva prsty, nebo již nemáš čípek žádný a jsi otevřená na 2cm? Často se to plete :wink:
Jinak se to nedá nijak předvídat, stav se může změnit z minuty na minutu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.8.11 20:49

ja mam tenhle nalez od pondelka,cipek zadny a otevrena na 2prsty,posliky jak blazen,ale nic pravidelneho,takze porad trenujem…ale uz bych nejradej sla na ostro :mrgreen: jelikoz to boli jak svina,nespim,jsem docela KO…ale takovych urco bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.8.11 20:56

Radano :mavam: Držím palečky ať to máš rychlé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.8.11 20:59

monyyy velice dekuji,no uvidime,ale zatim to vypada ze malej se me drzi zuby/nehty :mrgreen: ale proste horsi nez ty uz to snad nejde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
13.8.11 21:45

Já chodila na 2 prsty a bez čípku do poradny 3 týdny a nález se neměnil. Pak jsme to museli s manžou několikrát pojistit, aby se to už hnulo:-) Sama doktorka řekla, že musíme s tátou skočit do peřin. Rodila jsem nakonec 39+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
13.8.11 22:10

ahoj, já měla už od 30 tt nález 1 cm a ve 34 tt sem byla už na 2 cm…takže sem musela ležet, ležet a jenom ležet, nechodit, nic nedělat a zadek podloženej polštářema…a modlila sem se za každý den, co jsem neporodila…a nakonec, když už sem měla povoleno se od 38 tt hýbat tak sem stejnak porodila až ve 39tt+6 :-D…takže radim, moc se nehýbej a hodně lež a měj vypodloženej dost zadek, at ti mimčo moc nenaléhá dolů :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
13.11.11 10:16

ahoj holky, nechci zakladat opet nove tema, tak dotaz pridavam sem,.. jsme ve 34.tydnu a dr rikala ze uz jsme take na ty 2 cm otevreny, tak se chci zeptat, jak dlouho cca muzeme vydrzet?

dr rikala ze maximalne ty 4 tydny, ale spise min, tak se chci zeptat za jak dlouho od podobneho nalezu jste porodily? trochu me tim vydesila, normalne mame termin na 26.12. :lol:

• Citovat
  • Upravit
36544
13.11.11 10:18
Lilišák píše:
ahoj holky, nechci zakladat opet nove tema, tak dotaz pridavam sem,.. jsme ve 34.tydnu a dr rikala ze uz jsme take na ty 2 cm otevreny, tak se chci zeptat, jak dlouho cca muzeme vydrzet?dr rikala ze maximalne ty 4 tydny, ale spise min, tak se chci zeptat za jak dlouho od podobneho nalezu jste porodily? trochu me tim vydesila, normalne mame termin na 26.12. :lol:

Jsi na 2cm otevřená nebo CS je 2??? CS není otevřenost.. Máš ještě čípek?? Napřed musí vymizet čípek až pak se otevíráš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
13.11.11 10:28

prave ze otevrena :think:

• Citovat
  • Upravit
36544
13.11.11 10:31
Lilišák píše:

Aha, tak to neporadím.. Já jsem byla 38hodin na 3cm, a i přes vyvolávání jsem se neotevřela ani o centimetr :lol:
Ale určitě odpočívej a nohy hore :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
13.11.11 10:49
MonnyDee píše:
Lilišák píše:
Aha, tak to neporadím.. Já jsem byla 38hodin na 3cm, a i přes vyvolávání jsem se neotevřela ani o centimetr :lol:
Ale určitě odpočívej a nohy hore :kytka:

me prave nic moc dr nerekla, jen ze me objedna radsi hned za tyden a ne za 14dni, ze me chce radsi videt driv, tak uvidime :think:

• Citovat
  • Upravit
381
13.11.11 10:55

Dupkaa-Já se začala otevírat od 30tt tak cca co týden 1cm musela jsem co nejvíc ležet,tak od 35týdne jsem byla na 4cm doktor mě strašil od toho 30tt že to může přijít kdykoliv,že to těžko říct,tak jsem se dost bála předčasného porodu, a nakonec jsem rodila 39+4 ale překotný porod,říkal že mam jet do porodnice po 20min kontracích když jsem tak otevřená.A málem jsme to nestihli. Chci tim říct že opravdu težko říct tělo si to stejně udělá jak chce,můžeš vydržet jako já,ale taky ne. Držim palce at ti vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí