Otevření kosmetického salonu

Anonymní
14.10.17 12:01

Otevření kosmetického salon

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli někdo začal podnikat nedávno v oboru kosmetickém? Chtěla bych si za rok otevřít salon s mojí sestou /řasy, kosmetika apod/..jsem kosmetička s maturitou, ale momentálne na mateřské dovolené. Vím, že kosmetičky mají pěkné peníze, jsou hlavně pány svého času, a mě a mojí sestru to opravdu baví. Jen mi příjde, že je toho ted tolik, tak by me zajímalo, kdo začal podnikat před chvíli / ne před x lety a má už klientelu/ tak jak mu to vynáší, jestli už mel klientelu svojí, nebo začal od pár známých..a kolik je to cca stálo zařízení salonu?,,děkuji a hezký zbytek dne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
14.10.17 13:20

Jsem výrobce kosmetiky, kosmetiček jsem poznal nespočet. Nikomu bych neradil do toho jít, snad jen pokud nemá jisté zázemí. Kosmetička není pánem svého času, musí dělat neustále. Salon musí být na lukrativním místě, kde nájem je obvykle drahý.
Doporučil bych jen pokud máš vlastní prostor v osobním vlastnictví.
V dnešní době je rovněž potřeba koupit dražší přístroje jako kosmetický laser a podobně.
Výdělek je poměrně nejistý a často se mi stane, že volám kosmetičce jen abych zjistil, že zkrachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.17 20:19

@Emimin7 Takže je Váš názor, že většina těch co začíná v dnešní době zkrachuje?

• Citovat
  • Upravit
9371
14.10.17 23:13
@Anonymní píše:
@Emimin7 Takže je Váš názor, že většina těch co začíná v dnešní době zkrachuje?

Nevim jestli vetsina, ale znacna cast urcite. A ty, kdo nekrachnou, skutecne pracuji dlouhe hodiny, nekdy i soboty, a vydelek po odecteni nakladu neni za tolik prace a starosti nijak veliky. Take se casto stava, ze kosmeticky plati faktury dlouho po splatnosti, protoze v tu chvili nemaji penize. Rekl bych, ze investovat tolik casu do prumerne placeneho zamestnani se vyplati vic. A jeste v lete je vydelek katastrofalni a tim se casto kosmeticka dosane do minusu, protoze musi zaroven platit najem.
Tech, kdo si vydelaji skutecne hodne je zhruba 5-10 %.
Vic bych doporucil zkusit kadernictvi nebo masaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.10.17 17:17

Ahoj. Mam salon otevřený rok. Delam max 3klientky denne. Prostor mám v nájmu, není to nic velkého. Když si poradne rozmyslite co chcete nabídnou podle toho zaridit salon. Kosmetika jde i bez dráhych přístrojů. Je to o šikovnosti a přístupu ke klientkam. Pokud budou spokojene vrací se a na táhnou další.
Základ přístup, kvalitní kosmetika a vazit si sve prace. Nepocitej, že budete hned vydelavat dlouho je to na nule. Jsem kousek od Prahy a v našem městě je 6kosmeticek. Jen pro představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.10.17 07:26

Z mého pohledu laika. Já si nemyslím, ze by kosmetička potřebovala drahé přístroje. Kosmetiček s drahými přístroji a různými chemickými peelingy a galvanickými žehličkami jsou miliony, ale najít skutečně dobrou kosmetičku, která pracuje s kvalitní kosmetikou a základem ošetření je pouze ruční práce, to je docela umění. A u mne z pohledu klientky je zásadní, aby se tam dalo dobře zaparkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.17 14:21

@prdelinka_p1 :Můžu se zeptat kolik ti po zaplacení, nájmu, nakoupení materiálu apod. měsíčně cca zbyde opravdu pro sebe?..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat