Otužovani miminka

57
25.2.20 14:17

Otužovani miminka

8o

Příspěvek upraven 25.02.20 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.2.20 14:19
@Lucinkaamimi píše:
Ahojky, jak otuzujete své miminka. My to děláme zatím tak, že dvakrát do týdne ho na několik sekund ponorim do ledové vody. Zatím se mu to moc nelíbí a strašně řve :think: jak to děláte vy aby měl pořádnou imunitu a otuzilost.???

Zalez, trolle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
25.2.20 14:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nepřetápím dům, na noc vyvětrám, zbytečně nenavlíkám oblečením, občas projdem venkem jen tak v tičku, jak jsme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
25.2.20 14:21

@Lucinkaamimi no tohle bych asi vůbec nedělala. Spíš jsme začali otuzovat přirozeně - doma netopime na 25°,doma jen takové oblečení co máme my, na ven oblékáme normálně žádných x vrstev navíc. Chodíme ven za každého počasí, později třeba nechat chodit bosé dítě apod. Se synem jsem se celkem naučila na studenější odchov ale ponořit mě do ledové vody tak ti dám takovou, že bys tu koupelnu proletěla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21455
25.2.20 14:24

Neposloucham (pra)babicky, kterym dcera stale prijde malo oblecena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
25.2.20 14:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.2.20 14:31

@Lucinkaamimi A komu by se to líbilo být v ledové vodě :cert: A co kdyby tebe někdo hodil do ledové vody a ještě bych tě tam přidržel. Chudák miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
25.2.20 14:31
@Lucinkaamimi píše:
8oPříspěvek upraven 25.02.20 v 14:26

na co čumíš :mrgreen:? stejně jsi citována, tak je fuk, že jsi to smázla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
25.2.20 14:45

S tebou mě baví svět ;-).

Stačí netopit, případně zatopit až později a dítě je hned otužilé. Neteř po ránu běžně běhala jen v tričku a spodním prádle v 15-ti stupních. No já běhám podobně i na chalupě na mrazu, kdo by se oblékal, když jde v noci do kadibudky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.22 10:44

Obnovuji diskusi, protože máme doma podobné drama.
Muž tvrdí, že miminka (my teprve čekáme) se, přesně jak psala zakladatelka, mají občas ponořit do studené vody kvůli zdravému vývoji. To, že křičí, k tomu prý patří.
Já jsem úplně v šoku, trvám na tom, že nic takového dělat nebudeme ani já ani on. On je uražený, protože to je vždycky, když se chytneme. A prý on to dělat bude.
Doufám, že od té myšlenky časem upustí - i když on je poměrně alternativní -, ale co když ne? Mi je z toho až špatně, když si to představím.
Přitom já nejsem žádná skleníková květinka ani nemám podobné sklony vůči dětem, takže pobyty venku za každého počasí, plavání, nenabalování atp. považuji za samozřejmost.
Jo, v některých věcech je cvok a samozřejmě to ego, že? To je asi hlavní problém. S tím nevím, jak šikovně pracovat :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure