Overalky a pyzamka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Overalky a pyzamka
Ahoj, poradíte, kde koupit overálky/pyžámka, které:
- jsou ideálně na zip, nebo patentky od krku až dolů
- mají ťapky
- mají ohrnovací rukavičky, aby se miminko neškrábalo.
Vím, že má Next, ale vítě ještě o nějaké jiné značce? Chci pořídit hlavně tyto praktické věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem si je nakonec musela ušít. Jinak Tesco je docela dobré. Já dneska řešila overálek pro 4 letého a nikde nic není. Chtěla jsem krátké nohavičky a rukáv. Zase jsem nakonec usedla za stroj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Propinaci overalky s rukavickama jsme kupovali v Marks & Spencer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lifka overalky s kratkym rukavem i nohavicema jsem kupovala zrovna ted v tydnu v pepcu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekninka91 aha vidíte já jsem je nikde neviděla. No máme alespoň originál a z pěkné látky, která snese hrubší zacházení. U nás to je nutnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lifka tak neni nad poctivou domaci praci. I kdyz teda nevim, jak to tam je s velikostma. Ja mam teprve malinky miminko. Mozna vetsi velikosti tam jsou problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekninka91 no já jsem potřebovala tak větší 98. S většíma vel. už je většinou problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Overaly s krátkou nohavicí a krátkým rukávem pro kluky prostě nejsou. S dlouhým rukávem a ťapkami je taky problém, ale sem tam se něco najde. Taky jsem teď ve ázi hledání, mám asi kousků, co se mi povedlo sehnat. Ale strašně se to sráží a cm ubývají na délku, síla. Overal skoro za tři stovky a po jednom vyprání ho má tak tak. Sehnala jsem jeden drahý od českého výrobce a pak v Polsku ze etezce Auchan, tam cenově příznivější (okolo 100-150 za kus)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lokynka Ano, máte pravdu v Polsku se sežene lecos a s kvalitou to také někdy jde. Ale pokud jich potřebujete více vyplatí se je ušít k tomu potřebujete v podstatě jen stroj s rovným stehem a entl. Mezi nožky pak klidně v ruce přišít patentky a nebo si koupit extendor, nebo jak se to jmenuje a zvětšit si tak bodýčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lifka já teda leccos ušiju, ale na overaly bych si netroufla, aby to k něčemu vypadalo a něco vydrželo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit