Ověřená práce z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ověřená práce z domova
Má někdo opravdu ověřenou práci z domova při dítěti, ať už call centra z domova kde se dá privydělat za měsíc. Vite o něčem? Děkuji
Příspěvek upraven 06.02.26 v 19:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jannnn píše: Více
Ano, SEO, Copywriter, Grafik, Designer. Třeba teď hledáme do firmy grafika na pár hodin týdně, práce formou homeoffice (dopp nebo živnost).
Je toho hodně z domu, stačí si vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tento dotaz je tu jen jednou za 14 dní minimálně, pohledej,
ověřená práce - doučování dětí nebo dospělých, překladatelská práce, žehlení prádla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, před lety jsem si přivydělávala na webu copywriting.cz
Fungovalo to, vypláceli, ale jak je to dnes, bohužel nevím.
Jinak ještě se dá fajn přivydělat na Vinted, ale člověk musí být hooodně aktivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omo musis neco umet, co se da delat na dalku.
Lepeni pytliku uz se dneska nenabizi.
- Citovat
- Upravit
Jsou, ale musíš holt něco umět ![]()
nabízela jsem zde několikrát práci na HO, nyní už lidi nepotřebuji, ale pár lidí odsud v týmu mám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak ne? překládáš z domova, doučuješ děti u tebe doma, žehlíš košile u tebe doma - ale musíš něco umět, to je základ, jak píše nade mnou lepení pytlíků už se 30 let nenabízí, a navlékání korálků je podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píší že tady není žádné info co jsi psala že tu bylo před 14 dny. A nejsem hloupá umím toho hodně ale teda žehlení to nedělám ani doma, myslela jsem call centra nebo něco takového určitě nemyslím manuální práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea já toho umím, to se jako nemůžu zeptat? Zda má někdo něco ověřeného? A co jsi nabízela fakt nevím jsem tady momentálně dnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale nám je jasné, že hledáš lepení obálek nebo montování medvídků - je to PODVOD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga a neptám se co bych mohla dělat z domova mám plno zkušenosti, já se ptala na to kdo má co ověřené a zda je spokojený jestli když tak můžu info co je na tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga tohle fakt nehledám, nejsem nějaká stará bába která takovým věcem věří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit