Ovesná kaše - kdo má taky rád?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ovesná kaše kdo má taky rád ?
Kdo má taky rád ovesnou kaši? A jaká příchuť je vaše nejoblíbenější? Já mám nejvíc ráda vanilkovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To už si s tou anonymitou děláte srandu. Co je na ovesné kaši tak důvěrně tajné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prozradím tajemství🤣 🤣 🤣děsně tajný🤣 🤣 🤣 nejradši mám posypanou skořicovým cukrem a kakaem (to je taková prasárna, že je to skoro na anonym😱)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíš tu instantní, tak žádnou.
Jinak ovesnou kaši s ořechy, jablky, medem a skořicí.
Ale nejraději mám ovesné vločky namočené v troše mléka s jogurtem a brusinkami nebo čerstvým ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si vločky povařím sama
na kaši, když jsem líná tak si namíchám instantní kaši jahodovou. Dám na ni trochu normálního másla a trochu posypu cukrem nebo pokapu medem.Med na uvařených vločkách je mňam, mňam. Na té instantní už to není ono.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvarim si ji z vlocek, mleka a cukru, posypu kokosem, rozinkami a susenou papayou, ananasem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymni diskuze o oblibene prichuti nejake instantni s. ačky?
Kup si vlocky a hezky si uvar normalni kasi, je to za 10 minut hotove.
Ja si do ni treba nastrouham jablko a posypu skorici.
- Citovat
- Upravit
Jsem nepochopila, že se ptáš na instantní ![]()
Tak tu nebrat, domácí je 🔝 a úplně nejlepší z takových těch minivloček, co mají třeba v obchodním řetězci na „L“ (nevím, jestli to sem můžu psát🤣)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já kupuji teda rýžovou a tu miluji kokos a belgická čokoláda. Anonym proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše: Více
Anonym není trapný. Trapný je řešit proč anonym. V některých tématech by mě možná zajímalo, kdo je anonym. U ovesné kaše je mi to fakt jedno ![]()
K otázce, ovesnou kaši miluju. Hrozně mi chutnala v porodnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovesnou miluji, ale instantní ne a nechápu, že někdo kazí takovou dobrotu vařením ve vodě ![]()
Začínám být líná a jen večer namočím do mléka vločky s dalším „zrním“, případně kokosem, rozinkami a ráno přidám jen jogurt bez vaření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám ráda žádnou ovesnou kaši. Ale mám kouzlo. Nakrájím si různé ovoce. Na to nasypu ovesné vločky a sním. To mám ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit