Růžová barva oblečení

13
28.4.24 14:44

Růžová barva oblečení

Ahoj, chtěl by jsem se zeptat, je i v roce 2024 stále růžova barva oblečení braná jako „Dámská“ a v prípadě že jí má na sobě kluk tak to lidi berou jako že je nejspíš na kluky?

videl jsem pár kluku, chlapů co meli např ružové sako, nebo bundu, cokoliv, a musim říct že v tom vypadali dost dobře, a nepřišlo mi to nějaký divný… otazkou je jaký na to maji lidi pohled když si na sebe vezme kluk neco ružového, ješte pred XX lety by to byla zvrhlost asi, ale dnes už je jiná doba asi…

Váš nazor? samozřejmě neříkám že má mít na sobe vše růžove nebo tak, to je zas prehnane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
28.4.24 14:49

Chlap v růžové košili nebo tričku mi fakt nevadí.
Neviděla jsem sako ani bundu, každopádně podle toho bych hned nevyvozovala jakou má sexuální orientaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76305
28.4.24 15:29
@Thrisha píše: Více

to samé - tričko a košile v pohodě,
růžové sako nebo bundu jsem na muži ještě neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.4.24 15:37

Asi záleží i na odstínu, ale mě růžová na chlapech nevadi, trochu divná je taková ta Barbie růžová, ale třeba pudrova, staroruzova apod jsou fajn :) sama sem koupila manželovi růžový svetr (takový tmavší odstín) a nakonec mu ho sebral jeho táta :mrgreen: takže můj skoro 60 lety tchán tahá růžový svetr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76305
28.4.24 15:41

A také boom růžové na mužích už je docela na ústupu, letělo to tak před 10 lety silně, ale košile a triko nic proti ničemu - nosí se i nyní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15815
28.4.24 15:45

Každý nosí to, v čem se cítí dobře a co se mu líbí.
Obzvlášť teď je taková doba, že se všichni oblékají podle sebe a podle toho co jim sluší. ;)
Takže, když ve svém šatníku budeš mít nějaký ten „růžový kousek“, tak si ho klidně obleč… no proč ne?
Alespoň budeš originální a in. :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.4.24 15:45

Řekla bych to asi tak - typ mužů, co mi imponují, růžovou nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76305
28.4.24 15:50
@Kriss Tina píše: Více
šéf z minulé práce také nosil růžový svetr, i oranžový měl - ale ten gay byl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
28.4.24 16:10

Vůbec mi to ani jako starší generaci nevadí, neuráží, někomu to naopak sluší ;) nic z toho nevyvozuji..
tričko/košile/kravata/svetr/mikina zcela v pohodě…
u saka a bundy bych se možná ohlídla, ale spíš jen ze zájmu :lol:

myslím, že dnes už většina lidí tyhle věci vůbec neřeší, mladá generace vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.4.24 16:15

Osobně se mi růžová na chlapech nelíbí. Ale když vidím chlapa v růžové, tak by mě asi hned nenapadlo, že by měl být na kluky :mrgreen: ať si každý nosí, co chce, je mi to fuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
28.4.24 17:11

Boha takové starosti bych chtěla mít.
Růžovou, pastelovou barvu vídávám často a máme i my doma v šatníku. Je to barva jako každá jiná :nevim: A jestli má někdo předsudky a hned si z toho něco vydedukuje, tak je to jeho problém a ukázka jeho racionálního (ne)uvažování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.24 17:35

@Michal145 můj syn občas nosí růžovou košili k obleku. Ne, divné mi to fakt nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
28.4.24 17:38

Ono to nikdy nebylo nějaké extra drámo. Ani před XX lety.
Ať si nosí každý co chce, když to má čistý. Když mu to i sluší tak je to bonus a je mně dost jedno jakou to má barvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
28.4.24 17:40

Manžel i syn růžovou nosí. Manžel klasika - černý oblek a vždy barevnou košili včetně růžové. V bílé je jak číšník. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
28.4.24 22:05

Chlap v růžové je gay a ženská v modré je trans.

Apropo růžová byla v historii mužská barva, ne ženská. Byla hodně drahá na výrobu a nosili ji šlechtici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat