Háčkování - změna velikosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
136
4.4.24 13:43

Háčkování - změna velikosti

https://domicrochet.sk/?…

Ahoj všem sikulkam, hackarkam. Prosím pěkně o radu. V návodu je velikost 56 a začíná se na 57 oček. Ví mi prosím někdo poradit na kolik oček začít, když potřebuji velikost 62. Kde přidat kde ubrat, aby to jaksi sedělo? Vesměs dělám čepice, tak to je pro mě zahul, dopatrat se jak to udělat. Jestli stačí přidat třeba 5 oček a pak právě mít o 5 sloupku více ve vzoru atd atd a pak zase ubírat o jiný počet sloupku? Jestli je tu někdo ochotný a v rychlosti na to mrknul a vysvětlil mi to, budu ráda. Předem děkuji za pomoc.
P. S. Snad ten odkaz funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79790
4.4.24 13:54

Nakreslí si střih a hackuju podle něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.4.24 14:00

@inkakřivák no to mi moc nepomůže, neumím dělat z hlavy, proto hledám návody psané nebo videonavody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79790
4.4.24 14:53

@Evculka no jo, tak potom leda zjistit, o kolik mají být ty kalhotky větší na délku i šířku, a pracně přepočítat. Nemáte žádné takové doma? Anebo vzít ty malé a obkreslit na papír, a na tu větší velikost přidat na každé straně třeba 2 cm a na délku nahoře i dole taky. A máte střih. Jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.4.24 15:03

@inkakřivák zajdu do obchodu a poprosím o změření dané velikosti, takto malé věci uz dávno doma nemám, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79790
4.4.24 20:31

@Evculka Anebo kouknout po nějakém časopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.4.24 17:12

@inkakřivák tak se podařilo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie