Aktivity pro nejmenší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
19.2.24 14:25

Aktivity pro nejmenší

Ahoj maminky jdu za vámi s prosbou.
Jelikož venku často špatné počasí a často jsme nemocní tak se k vám obracím pro radu.
Co takhle děláte když jste celý den doma a vaše dítě se nudí my jelikož býváme hodně často doma protože jak jsem psala jsme často nemocní a nebo je venku opravdu škaredé počasí, tak už vůbec nevím jaké aktivity vymýšlet. Často si malujeme nebo vytváříme nějaké věci ale to už dceru taky popravdě moc nebaví a mně je líto když vidím že se nudí a nemůže jít ven. Dochází mi nápady tak se ptám vás jaké aktivity doma děláte či jaké výtvarné výrobky doma vyrábíte A co vaše děti opravdu baví. Podotýkám ještě že dceři jsou dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
19.2.24 14:38

Puzzle, něco spolu pečeme, jakékoliv patlani (barvy, Písek, voda, modelina), razítka. Dvouletou nejvíc baví dělat bordel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
19.2.24 14:43

@Kriss Tina tu naši taky hlavně bordel 🤣 modelína super nápad zrovna tohle mě nenapadlo děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.2.24 14:51

Malování do vany, modelína, uklízení, pečení vytírání. Když je jooo ošklivo, balkon. Boty, mikina, míček, bublifuk. V případě, že nebude čárat po fasádě bych prubla i křídy. Se to setře :nevim:
Za chvíli se stejně začne v celé republice sázet, takže osít truhlík, něčím? Předpěstovat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6425
19.2.24 15:22

Ty dva roky jsou takový plonkový na domácí aktivity. Malá pomahala s prádlem - dávat z pračky do sušičky, to jí pořád baví :D zalevat kytky, péct a pak ty buchty všemožně zdobit čokoládou nebo tím sypáním… Na procházky chodíme i jako nemocní, třeba do lesa nebo beru kočárek, když není vysloveně teplota. Kinetický písek byl na dlouho. A co jsem viděla na jednom festivalu, tak tam měli sensory play a různé plastové zvěře v ovesných vločkách smíchaných s čočkou třeba, vypadalo to tam fakt jako ve stáji a tak :) a hodně jsem dávala malou do vany. Tam si vždycky vyhraje, až je celá rozmočená. Kolem 2. roku ji hodně bavila pěna do vody :) v zásadě když se podíváš na Binga, tak jsme dělaly tak nějak to samé… teď už povyrostla a ani jsem si neuvědomila, jak je to hraní pohodlnější. Od 2.5 roku si umí hrát sama s hračkami, dýl vydrží u vyrábění a tak. Jo a vlastně hodně jsme četly knížky ty s okýnkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
19.2.24 16:15

Úklid, vaření, čteme si pohádky, a aktuálně u nas jedou vystrihovanky a lepení. Takže vystrihujem, lepime, vybarvujem, nakupuju různé tyto materiály a pak s tím pracujeme. Ale pro tři děti to leze krapet do peněz občas už :mrgreen: musím se krotit. Ale co malyho taky bavilo a bylo nízkonákladové, tak jsem rosztrihala nějaké staré pexeso co jsme někde dostali, hledali jsme ty stejný dvojice a lepili je průběžně do sešitu herkulesem. On pexeso ještě hrát neumí, tak jsme ho využili takto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat