Jak docílit takové barvy?
- Fotoalbum (14)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak docílit takové barvy?
Zdravím všechny, chci se zeptat jestli nevíte jakou pořídit barvu, abych docílila těch na fotkách. Jedna je taková červenohnědá a druhá bordó, víc se mi líbí ta červenohnědá, ale je mi to jedno. Svoji barvu mám hnědou a už několik let se barvím Loreal casting creme gloss viz foto.
Kdyby jste měla některá typ, jakou barvu vyzkoušet, budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kadeřník. Prosím tě, jedině kadeřník. Raději dej tisícovku za JISTOTU výsledku, než pár stovek za nedobře vybraný odstín, nedobře nanesenou barvu a slzavé údolí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mellory17 doporučila bych ti tuhle Brillance od Schwarzkopf, já mám odstín více do fialova a barva je nádherná. Jen koukám, že v Čechách už není k sehnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš docílit konkrétního odstínu, jak vždycky kadernik. Doma nikdy nevíš, jak ti to chytne, nezáleží totiž jen na barvě na obrázku, ale i na kvalitě a odstínu vlasů. Vědět, ze mas “hnede vlasy” je krapet malo, odstínu hnede je fakt hodně na světě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Birds píše:Úplně teda nemůžu souhlasit, už jsem dala tři pokusy „jistotě výsledku za litr“ a pokaždé jsem odcházela šíleně zklamaná až naštvaná. A to šlo o tři různé kadeřnice v Praze s dobrými referencemi
Kadeřník. Prosím tě, jedině kadeřník. Raději dej tisícovku za JISTOTU výsledku, než pár stovek za nedobře vybraný odstín, nedobře nanesenou barvu a slzavé údolí.
Ale zakladatelko, těžko poradíme, chce to vědět, jak tvoje vlasy reagují na dané odstíny. Mě podobný výsledek zaručí mahagonová, ale já mám své vlasy světlé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak mě nejpřesněji vycházejí barvy Loreal Excellence nebo Syoss Oleo intense, zkrátka ty lehce dražší řady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@řehořice píše:
Tisícovka za barveni je dost málo na dlouhe vlasy a jistotu. To jsem dávala jen za stříhání v praze uz před 5 lety. Sestra dostala od manžela darkovou poukázku na barvení za 5000 a koloristka ji udělala opravdu tu správnou barvu se studeným podtonem blonďaté..Původní vlasy tmavší myší a kdykoliv předtím se to jiným kadeřnicim nepovedlo. Bylo to nekde v Olomouci. Ale za mě je to strašně majlant.
Přesně, už před 5 lety to stalo 4k v Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji holky, ale kadeřníka za xx tisíc si teď nemuzu dovolit.
Před půl rokem jsem zkusila jen meliry a barva byla L'Oréal Paris Féria Préférence odstín viz foto. Ta mi chytla do podobný jako je ta druhá na obrázku, ale hrozně rychle se vymyla, což bych klidne i přežila, jenomže jsem ji už ve dvou drogeriich nemohla najít😀
Dneska jedu znova, tak snad už něco vyberu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 Ony ty odstíny červené a fialové se skutečně vymývají bleskově rychle, s tím musíš počítat no
U tebe lepší, protože pak přechází do hnědé. Mě to často šlo do kuřecí oranžové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 já mam nejradši loreal excellence - nevim proč, ale chytá mi nejlépe. Jen tedy vždy asi o dva odstíny tmavší. Tak třeba mrkni na tu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak tedy krásný odstín bys chtěla. Ze bych ze své blond šla do červena? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Jinak tedy krásný odstín bys chtěla. Ze bych ze své blond šla do červena?
Proč ne? Já jsem taky špinavě blond a všechny červené a fialové odstíny mi sluší snad víc, než přirozená barva vlasů. Ale to hodně záleží na typu pleti, obočí atd. Já nevím, jak je to možné, ale já můžu mít na hlavě i zelenou a nevypadá to nijak blbě
Jediné, co nemůžu, jsou teplé odstíny blond, to mi pak vyleze každá nedokonalost pleti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tolika faktorech jak ti to chytne. Předně pokud jsou vlasy zesvetlovane v minulosti, jakou mají kvalitu, jak dlouho necháš barvu působit.
Pokud máš dlouhé husté vlasy je potřeba minimálně 2 balení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já jsem takový divny paskvil - vlasy mam blond od prirody, pleť svetlou do mrtvolna, ale obočí úplně černé
a oči zelené. Hm Hm asi tu barvu zkusím vazne se mi líbí.
Zakladatelko díky za inspiraci každopádně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit