Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, nevím, co si myslet…
14.7.sem byla na ultrazvuku před inseminací. Hned ten den sem dostala Ovitrelle a 15.7.byla inseminace.
Dělala sem si testy kvůli tomu, kdy zmizí ovitrelle z těla…
Přikládám fotku, protože sem zmatená ![]()
A z ceho jsi zmatena? Pokud predchozk testy byly stejne citlivosti jako ten posledni (lepe je testovat stale stejnym testem), tak gratuluji
Ta carka na poslednim testu by cca odpovidala tomu 10-11DPO.
@Anonymní píše:
Já myslím, že je to jasné
A proc anonym? Co je tam za tvoje duverne informace?
Moc děkuji, snažíme se rok…no podle kalendáře bych měla být 3+2, tak jestli to není brzo na pozitivní test, proto sem zmatená. Všechny mají stejnou citlivost, jen naše fajn venkovská lékárna nemá jen jedny testy, takže sem vykoupila všechny ????
Ten poslední test je navíc dělaný odpoledne…
Neber to jako 3+2 od prvniho dc, ale jako 10-11 dpo a to na slabou carku neni brzy. Preji at sili.
@histep
Ahoj a snad moc neotravuju.
Testovala sem Mamma Comfort i normal Mamma proužkem a asi dobrý…co myslíš? Ptala se jak úplnej analfabet, co? ![]()
Zatím jsem nic neřešila, kromě zakrvácení minulý měsíc…
Tak určitě se tam něco rýsuje, ale stejně se nedá dělat nic jinýho než čekat, jak za pár dní. Testuj v pondělí a uvidíš. Držím palce.
@histep
Dnes odběr a v pondělí mám od kliniky, kde se dělala inseminace taky odběry, tak uvidíme.
Děkuju ![]()
Příspěvek upraven 27.07.17 v 14:37
Pokud pocitam spravne, jsi 11-12 DPO, to hCG ve vysi 56 by na 12 dpo odpovidalo, tak by to mohlo byt ok.
uvidis v pondeli, melo by byt nekde kolem 200-250.
@Comtessee Tak gratuluji, nádhera
Držím palce, ať je vše v pořádku. Mě čeká testování ve čtvrtek/pátek, podle toho jak najdu odvahu ![]()