Nemám výtok = nejsem těhotná?

Anonymní
26.7.17 08:35

Nemám výtok = nejsem těhotná?

Hezký den, mám pár dní zpoždění, jinak ms bývá celkem pravidelná 27.-30. den. Minulý cyklus byl 29 dní, teď jsem 33. den. Ovulace byla kolem 17. dne a 25. den jsem špinila. Kolem toho 25. dne mě i bolelo břicho jako při ms, myslela jsem, že už to dostanu. Pak špinění ustalo, ale neobjevil se ani klasický bílý výtok, mám prostě úplně sucho. Je možné, abych i tak byla těhotná nebo je to hloupost? Mám za sebou 2 těhotenství, z toho jedno biochemické a v obou případech ten bílý výtok byl dost. Před cca týdnem jsem se doléčila na mykózu, může to s tím souviset? Nevím, jestli má vůbec cenu chodit do lékárny pro test…
Máte někdo zkušenost, kdy výtok žádný nebyl a přesto jste byly těhotné?
Děkuju
 P.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1080
26.7.17 08:39

Nepřítomnost výtoku může souviset s léčbou mykózy. Taky jsem to tak vždycky měla. Jestli jsi těhotná nikdo tady nepozná. Kup si test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.7.17 08:44

Kup si test a uvidíš. Ale s léčbou by to mohlo souviset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.7.17 09:19

Určitě si kup test, jsem ve 24 tt a krom přechodného období, kdy jsem měla cca týden v 1. trimestru výtok, který byl od kvasinek jsem zcela na suchu. A ne, že by mi to vadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
26.7.17 09:20

Ja jsem tedy zadnej vytok nikdy nemela a to jsem byla tehotna hned 6× (i s tema nepovedenejma). A muzu rict, ze v kazdym tehotenstvi se chovalo telo jinak…myslim na zacatku - bolesti bricha, citlivost na pachy, bolest prsou…
Ten test stoji par kacek, tak pro nej skoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 09:28

Díky holky, koupím si tampony i test :-D

• Citovat
  • Upravit
29436
26.7.17 09:41

Výtok nemá vyloženě s těhotenstvím nic společného. Já ho třeba mívám běžně i za netěhotna, mám ty sliznice zkrátka prosáklejší od pradávna. Prostě ten bílý krémovitý výtok mám po ovulaci pokaždé a je úplně jedno, jestli zrovna jsem, či nejsem, těhotná. Takže ano, i bez výtoku můžeš být těhotná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 09:48

@Fima Já taky mívám po ovulaci vždycky bílý výtok skoro až do ms. Teď taky byl, pak to špinění a od té doby jak když utne - prostě nic. Tak mi to přijde poněkud zvláštní. Ale test zkusím. I když v minulých případech jsem měla // až skoro 3 týdny po ovulaci (nikdo mi neřekl proč a ovu jsem měla v obou případech potvrzenou testy, hlenem i na ultrazvuku). Takže nejspíš budu muset ještě pár dní počkat, abych měla jistotu.
 P.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí