Ovitrelle a bazální teplota

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
638
4.5.23 10:18

Ovitrelle a bazální teplota

Ahoj holky, snažilky… Máme za sebou první IUI, ale přijde mi, že to nějak nebylo dobře načasované.
V pátek folikul 17 mm, v neděli v osm večer Ovitrelle, v úterý ráno IUI. Nebýt v pondělí svátek, dělalo by se určitě v pondělí, ale bohužel.
Normálně mám ovulaci kolem 13 DC, teď jsem měla ale příznaky už 11 DC a v ten den mi přišlo, že i byla ovulace (neděle). Následující den vzestup tepot, ale pak nečekaně zase klesla na hranici předovulačních. UTZ mi v centru v den IUI (úterý) nedělali. Teď mi teploty kolísají, nechápu to. Ovulaci mám vždycky přesně identifikovatelnou díky měření a příznakům, nyní je to zmatené. Může to být z Ovitrelle? Případně nemohla Ovitrelle nějak ovlivnit poovulační teploty, případně ovulaci nějak „zastavit“? Jsem z toho zmatená, těšila jsem se na novou šanci, jsem i čertsvě po laparce, tak jsme to zkusili rovnou takto, ale neví, co si teď o tom myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
5.5.23 12:47

A delala sis ovulacni testy pred ovitrelle? Podle me je ut. Pozde. 17 patek 19 sobota, to meli pichnou ovitrelle a nedele iui.
Ale snazili jste se doma, to se taky pocita. Lita ti to ale pekne, z toho se moc vycist neda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
5.5.23 16:16
@eva1985aa píše:
A delala sis ovulacni testy pred ovitrelle? Podle me je ut. Pozde. 17 patek 19 sobota, to meli pichnou ovitrelle a nedele iui.
Ale snazili jste se doma, to se taky pocita. Lita ti to ale pekne, z toho se moc vycist neda :-(

Nedělala, bohužel mě to nenapadlo, tím že mám vždy příznaky ovulace a vzestup teploty, už je delší dobu nedělám (když jsem je dělala, potvrdily mi to, že ovulace přichází tak, jak si myslím a že ji na sobě poznám).
Já si také myslím, že to bylo zbytečné, bohužel ale u nás o svátcích a nedělích nepracují, takže to bylo buď v úterý nebo nic a doktorka si myslela, že to vyjde na úterý. Ale nechápu, jak to počítala, když v pátek byl folikul 17mm. No další cyklus mi vychází taky úplně na prd ovulace na víkend :(.
Teplota mi normálně takhle nelítá, mívám krásné grafy, nechápu…
Každopádně děkuji, potvrdila jsi mi, co jsem si myslela a ještě, že jsme to doma posichrovali, jinak bych byla naštvaná, kor když jsem po lapace a máme se hodně snažit, protože by teď měla být pár měsíců vyšší šance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí