ovocné Tesco přesnídávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ovocné Tesco přesnídávky
Zdravím při pondělku ![]()
Mám prosbičku. Včera jsem byla po dlouhý době v Tesco Praha Letňany a nenašla jsem tam ty jejich ovocný přesnídávky
Tak teď nevím, jestli prodej těchto přesnídávek zrušili nebo jsem jen byla slepá ![]()
Ty skleničky byly super, měly dobrý zavírání a pomalu mi docházejí zásoby prázdných skleniček, tak jsem chtěla nakoupit nový…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já do tesca moc nechodím, ale asi před 14 dny jsem náhodou zašla a tyhle přesnídávky normálně měli. Taky je kupuju kvůli skleničkám
Katka
- Citovat
- Upravit
Na netu proběhlo nějaké info o závadných přesnídávkách a ty z Tesca mezi ně údajnbě taky patřily. Předpokládám že je stáhli a do prodeje se vrátí až po důkladných kontrolách nezávadnosti. J*
- Citovat
- Upravit
O těch závadných přesnídávkách jsem to četla, bylo to někdy na konci roku 2007. To už předpokládám prozkoumali a vyřešili ![]()
Ještě někdo, kdo nedávno Tesco přesnídávky viděl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme je kupovali kvůli skleničkám, babička nám do nich vařila domácí jablečné přesnídávky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky moc ![]()
Jsem teda buď slepejš nebo je dali někam jinam do regálů úplně mimo dětský oddělení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes v Plzni v tesku je neměli . měli nějaké včelky máji nebo co, taky šroubovací a cena pod 10kč. .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v ČB jsem je hledala už asi potřetí za sebou, prázdný regál-podle mě jsou vyprodané, pže jinak by tam snad šoupli jiné zboží-kdyby to bylo kvůli té závadnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit