ovocné Tesco přesnídávky

2870
9.6.08 12:43

ovocné Tesco přesnídávky

Zdravím při pondělku :)
Mám prosbičku. Včera jsem byla po dlouhý době v Tesco Praha Letňany a nenašla jsem tam ty jejich ovocný přesnídávky 8O Tak teď nevím, jestli prodej těchto přesnídávek zrušili nebo jsem jen byla slepá :lol:
Ty skleničky byly super, měly dobrý zavírání a pomalu mi docházejí zásoby prázdných skleniček, tak jsem chtěla nakoupit nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.6.08 13:11

Já do tesca moc nechodím, ale asi před 14 dny jsem náhodou zašla a tyhle přesnídávky normálně měli. Taky je kupuju kvůli skleničkám :) Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.6.08 13:26

Na netu proběhlo nějaké info o závadných přesnídávkách a ty z Tesca mezi ně údajnbě taky patřily. Předpokládám že je stáhli a do prodeje se vrátí až po důkladných kontrolách nezávadnosti. J*

• Citovat
  • Upravit
2870
9.6.08 14:27

O těch závadných přesnídávkách jsem to četla, bylo to někdy na konci roku 2007. To už předpokládám prozkoumali a vyřešili :)
Ještě někdo, kdo nedávno Tesco přesnídávky viděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
9.6.08 16:03

V Tescu ve Vršovicích je normálně prodávají celou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
9.6.08 16:06

Taky jsme je kupovali kvůli skleničkám, babička nám do nich vařila domácí jablečné přesnídávky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.6.08 17:01

Holky, díky moc :srdce:
Jsem teda buď slepejš nebo je dali někam jinam do regálů úplně mimo dětský oddělení :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.6.08 17:37

Dnes v Plzni v tesku je neměli . měli nějaké včelky máji nebo co, taky šroubovací a cena pod 10kč. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.6.08 18:36

jsou moc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
9.6.08 22:26

v ČB jsem je hledala už asi potřetí za sebou, prázdný regál-podle mě jsou vyprodané, pže jinak by tam snad šoupli jiné zboží-kdyby to bylo kvůli té závadnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí