Ovulace a bolesti

Anonymní
15.3.24 13:36

Ovulace a bolesti

Zdravím, měla bych dotaz ohledně ovulace.
Menstruaci mám nepravidelnou a nikdy jsem si nedělala ovulační testy a nějak si to nehlídala.
Ale už se mi to párkrát stalo takže si myslím že to souvisí s ovulaci.
Mám dost silné bolesti v pravém podbřišku (slepák nemám), je pro mě bolestivé si i sednout. Jinak nemam ani teploty.
Dneska jsem si poprvé dělala ovulační test a vyšel pozitivní.
Je normální mít takové bolesti při ovulaci?
Bolest mám cca 3 dny ale dnes nejsilnější

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1730
15.3.24 13:54

Mam to taky tak. Takova jako nafoukla tlakova bolest, neprijemne pri posazeni nebo naopak pri vstavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.3.24 14:50

Souviset to může, nekterá žena podle takových příznaků ovulaci pozná. Jinak zkus přidat i fotku ovulačního testu, často si žena myslí, že je pozitivní i když není. Aby byl ovu test pozitivní, tak musí být testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní, od pozitivního testu nastává ovulace do 24-48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.3.24 07:53

Pokud je to opravdu silná bolest a necítite se dobře - není to normální, i když vám spoustu lidí bude tvrdit, že je (včetně doktorů). Není! Příčiny můžou být opravdu různé. U mě to byla hormonální nerovnováha. Zaměřila jsem se tedy na zdravější životní styl, odstranila z domácnosti toxické čističe a kosmetiku a podpořila jsem to i nějakými doplňky, ty sem brala od Veniry přímo na hormonální rovnováhu, teď už od té samé značky beru jen Maca na tento problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.3.24 15:42

Také jsem měla silné příznaky pms a ovulace, ale všichnii mi tvrdili, že je to normální (včetně doktorů), ale NENÍ. Pak jsem se více zaměřila na své hormony a ukázalo se, že mám dominanci estrogenu, takže jsem začla brát doplňky na hormonální rovnováhu, lopuchový čaj, začala víc cvičit a omezila jsem cukr - ten (ať to chcem slyšet nebo ne) je příčinou u spoustu nemocíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí