mám na vás dotaz holky a prosím moc o radu. Mám anovulační cykly ale 3× se mi stalo, že jsem spontáně v poslední době sama ovulovala což je zázrak, že se mi ovu vrátila potvrzeno dle UTZ i jsem zkusila ovu test byly // ale k mojí otázce.
Tenhle cyklus jsem brala Closík na podporu ovulky aby byla protože jsem měla v plánu IUI ale Dr mi dneska na UTZ řekl( jsem 12dc), že tam žádný folík nevidí jen něco jako cystu ale těžko říct co to vlastně je takže jsme IUI zrušili no jo ale zkusila jsem ovu test dneska a ta druhá je tam hezky viditelná takže by mě zajímalo zda může ovulaci resp. // na ovu testu, tak closík ovlivnit. Pregnyl mi píchnut nebyl a brala jsem jen closík 3-7dc, půlku prednisonu a půlku anopyrinu
Já jsem z toho zmatená a prosím vás o radu zda je to teda falešně pozitivní ovu test a mohl to ovlivnit ten closík nebo se Dr seknul?
Všem děkuji za odpovědi
Zdravím všechny,
mám na vás dotaz holky a prosím moc o radu. Mám anovulační cykly ale 3× se mi stalo, že jsem spontáně v poslední době sama ovulovala což je zázrak, že se mi ovu vrátila
potvrzeno dle UTZ i jsem zkusila ovu test byly // ale k mojí otázce.
Tenhle cyklus jsem brala Closík na podporu ovulky aby byla protože jsem měla v plánu IUI ale Dr mi dneska na UTZ řekl( jsem 12dc), že tam žádný folík nevidí jen něco jako cystu ale těžko říct co to vlastně je takže
jsme IUI zrušili no jo ale zkusila jsem ovu test dneska a ta druhá je tam hezky viditelná takže by mě zajímalo zda může ovulaci resp. // na ovu testu, tak closík ovlivnit. Pregnyl mi píchnut nebyl a brala jsem jen closík 3-7dc, půlku prednisonu a půlku anopyrinu

Já jsem z toho zmatená a prosím vás o radu zda je to teda falešně pozitivní ovu test a mohl to ovlivnit ten closík nebo se Dr seknul?

Všem děkuji za odpovědi